Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Η Αντελίνα Βαρθακούρη ξεσπά με τα σχόλια που δέχθηκε η εκπομπή – «Είναι bullying αυτό»

Η Αντελίνα Βαρθακούρη ξεσπά με τα σχόλια που δέχθηκε η εκπομπή – «Είναι bullying αυτό»

Για τα επικριτικά σχόλια που δέχθηκαν στο Σου Κου Family για το Survivor, τοποθετήθηκε η Αντελίνα Βαρθακούρη μέσω της εκπομπής.

Επιστρέφοντας από το διαφημιστικό διάλειμμα, η παρουσιάστρια πήρε τον λόγο κι αντέδρασε με όσα σχολίασαν αρκετοί, που δεν συμφώνησαν με το πως χειρίστηκε η εκπομπή το θέμα του Survivor:

«Θέλω σε αυτό το σημείο να πω ότι σας διαβάζω πάντα στα break και μπαίνω σε όλες τις πλατφόρμες και διαβάζω κάποια σχόλια που με απογοητεύουν πάρα πολύ κι όχι γιατί έρχονται αντίθετα με αυτά που θεωρώ και πιστεύω για το Survivor. Πραγματικά με λυπεί ο τρόπος που σκέφτεστε κάποιοι.

Έχουμε δημοκρατία, ο καθένας βλέπει διαφορετικά τα πράγματα και στηρίζει με τον τρόπο του κάθε παίκτη. Αυτό είναι το ωραίο.

Οπότε χαλαρώστε, πάρτε μια βαθιά ανάσα και το ωραίο στη ζωή είναι να μπορούμε να ακούμε όλες τις απόψεις. Το Survivor είναι ένα παιχνίδι που παρακολουθεί η οικογένεια…

Το έχουμε ζήσει και με τον Χάρη στο Big Brother. Αν σας περνά από το μυαλό ότι στηρίζουμε κάποιον, είναι της φαντασίας σας. 

Σέβομαι την κάθε άποψη αλλά είναι bullying αυτό πίσω από κάθε άγνωστο λογαριασμό που μπορεί να βρίσει ή να προσβάλλει. Ο τρόπος που γράφουμε κάτι, είναι τι έχουμε μέσα στην ψυχή μας.» δήλωσε ενοχλημένη η Αντελίνα Βαρθακούρη.

Media Τελευταίες ειδήσεις