Media

Η αυτοκτονία… χτύπησε κόκκινο

Μία ιστορία αγάπης με άδοξο τέλος καθώς οι δύο πρωταγωνιστές της αποφάσισαν να μην χωρίσουν και να βάλουν τέλος στις ζωές τους.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο λόγος για το Χρήστο Μάνεσση και τη Νταίζη Καρρά, κατά κόσμο Περικλή Κασσανδρινό και Μαριάννα Πολυχρονίδη. Οι σεναριογράφοι της καθημερινής σειράς του MEGA «Τα μυστικά της Εδέμ», Έλενα Ακρίτα και Γιώργος Κυρίτσης έβαλαν τους ήρωές τους να αυτοκτονήσουν δίνοντας τραγικό φινάλε στο μεγάλο έρωτά τους.

Και η αυτοκτονία έβαλε φωτιά στα μηχανάκια τηλεθέασης καθώς τα «Μυστικά» σημείωσαν μέσο όρο 39,9 στο γενικό σύνολο και 36,54 στο δυναμικό κοινό. Μάλιστα, ο γάμος αλλά και η αυτοκτονία του Χρήστου και της Νταίζη χτύπησε κόκκινο στις τηλεθεάσεις φτάνοντας το 41,4 στο γενικό σύνολο.

Να θυμίσουμε ότι σήμερα δεν θα προβληθεί επεισόδιο των «Μυστικών» ενώ το φινάλε της σειράς θα μεταδοθεί αύριο το βράδυ στις 22:00 με ένα… χορταστικό δίωρο επεισόδιο.

Γρηγόρης Μελάς

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Media
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Media: Περισσότερα άρθρα
Στο νοσοκομείο με νευρικό κλονισμό ο Μάνος Μαλλιαρός μετά τον ακρωτηριασμό του συμπαίκτη του στο Survivor στον Άγιο Δομίνικο
Ο Μάνος Μαλλιαρός ήταν αυτός που βοήθησε τον τραυματία συμπαίκτη του στο Survivor να βγει από τη θάλασσα με τον το χτύπημα από το σκάφος, αλλά δεν άντεξε
Ο Μάνος Μαλλιαρός
Ακρωτηριάστηκε στο πόδι ο παίκτης του Survivor που τραυματίστηκε από προπέλα σκάφους κάνοντας ψαροντούφεκο
Σύμφωνα με τον Άδωνι Γεωργιάδη ο νεαρός παίκτης δεν είναι σε θέση να μεταφερθεί αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα και όπως είπε «είμαστε έτοιμοι να τον φέρουμε ανά πάσα ώρα και στιγμή όπως κάθε Έλληνα πολίτη»
Το σκάφος που τραυμάτισε σοβαρά τον παίκτη του Survivor
Ανανεώθηκε πριν 1 ώρα
12