Σάββατο, 4 Μαΐ
17oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Η διεθνής εκστρατεία του Ψινάκη, ενώ η Madonna… χόρευε! (ΦΩΤΟ)

Η διεθνής εκστρατεία του Ψινάκη, ενώ η Madonna… χόρευε! (ΦΩΤΟ)

Είναι γνωστή η εκστρατεία που πραγματοποιεί ο Ηλίας Ψινάκης σε συνεργασία με την Αρχιεπισκοπή Αθηνών «Για ένα πιάτο φαΐ».

Όπου βρεθεί ο δημοτικός σύμβουλος του δήμου Αθηναίων προσπαθεί να «στρατολογήσει» όλο και περισσότερο κόσμο για να προσφέρουν στην εκστρατεία με σκοπό τη σίτιση των ανθρώπων που αντιμετωπίζουν πρόβλημα στην καθημερινή διαβίωσή τους.
Αυτή τη φορά μάλιστα ο Ηλίας Ψινάκης, ακόμα και την περίοδο των εορτών, που βρέθηκε με την οικογένειά του στο Gstaad, καλεσμένος του Valentino, δεν έχασε ευκαιρία να μιλά για αυτή την εκστρατεία στους celebrities που συνάντησε εκεί.
Συγκεκριμένα, τις μέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς ο Ηλίας Ψινάκης, όπως κάθε χρόνο βρέθηκε στο χειμερινό θέρετρο καλεσμένος στο σαλέ του διάσημου σχεδιαστή μόδας.

Τις διακοπές τους στο Gstaad έκαναν και πολλοί διάσημοι και έτσι ο Ψινάκης είχε την ευκαιρία να δει παλιούς γνωστούς και φίλους, αλλά να κάνει και καινούργιους. Ανάμεσα σε αυτούς που βρέθηκαν στο χειμερινό θέρετρο του διεθνούς jet set είναι οι Elton John, Roman Polanski, John Travolta, Tamara Manoukian, Anne Hathaway και η Madonna, η οποία μάλιστα στο πρωτοχρονιάτικο πάρτι του Valentino δεν σταμάτησε να χορεύει!

Ωστόσο ο Ηλίας Ψινάκης, αν και παραθέριζε με την οικογένειά του που είχαν έρθει από την Αμερική και τις Φιλιππίνες όπου μένουν μόνιμα, δεν έχασε την ευκαιρία να μιλήσει με πολλούς από τους celebrities και να τους τονίσει τις δύσκολες συνθήκες που επικρατούν τα τελευταία χρόνια στη χώρα μας, αναφέροντας μάλιστα το πρόβλημα σίτισης που αντιμετωπίζουν πλέον πολλοί έλληνες.

Εξηγώντας τους λοιπόν τους σκοπούς της εκστρατείας «Για ένα πιάτο φαΐ», τους ζητούσε τη βοήθειά τους, λέγοντας πως στους στόχους του είναι και η πραγματοποίηση μίας διεθνούς καμπάνιας.
Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες μου, πολλοί από τους celebrities, έχοντας επισκεφτεί τη χώρα μας, αλλά γνωρίζοντας και τα όσα συμβαίνουν σε αυτή κατά την περίοδο… μνημονίου, δέχτηκαν να βοηθήσουν. Έτσι ο δημοτικός σύμβουλος επέστρεψε στην Ελλάδα έχοντας αποσπάσει την αρχική θετική στάση πολλών celebrities με σκοπό να ευαισθητοποιήσει μέσα από αυτούς την παγκόσμια κοινότητα.
Σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες, ο Ηλίας Ψινάκης σκέφτεται μάλιστα μήπως ζητήσει από κάποιους από αυτούς να έρθουν στη χώρα μας και να παραστούν σε κάποιο event με σκοπό να συγκεντρωθούν όσο το δυνατόν περισσότερα χρήματα. Βέβαια, επειδή οι περισσότεροι έχουν πολλές υποχρεώσεις θα είναι δύσκολος ο συντονισμός μίας τέτοιας εκδήλωσης, αλλά ο Ηλίας Ψινάκης έχει βάλει σκοπό να τα καταφέρει με σκοπό να συγκεντρωθούν όσο περισσότερα χρήματα γίνεται «Για ένα πιάτο φαΐ».

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε