Παρασκευή, 29 Μαρ.
20oC Αθήνα

Η Δήμητρα Κατσαφάδου εξομολογείται: «Έμενα μόνη στα δυτικά προάστια και κοιμόμουν στο πάτωμα»

Η Δήμητρα Κατσαφάδου εξομολογείται: «Έμενα μόνη στα δυτικά προάστια και κοιμόμουν στο πάτωμα»

Δείτε όσα είπε η Δήμητρα Κατσαφάδου σε τηλεοπτική της συνέντευξη.

Η Δήμητρα Κατσαφάδου έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Όλα γκουντ», όπου μίλησε για την εποχή που παραιτήθηκε από τη φαρμακευτική εταιρεία που εργαζόταν, προκειμένου να πραγματοποιήσει το όνειρό της.

«Έχω βραβευτεί πολλές φορές, αλλά δεν παρέλαβα τα βραβεία γιατί πάθαινα κρίσεις πανικού όταν βρισκόμουν ανάμεσα σε κόσμο. Ήμουν ολομόναχη και χωρίς στήριγμα όταν παραιτήθηκα από μια καλή φαρμακευτική για να κάνω το όνειρό μου. Έμενα μόνη στα δυτικά προάστια και κοιμόμουν στο πάτωμα. Δεν είχα ούτε μίξερ και εκχύλιζα μόνη μου τα βότανα με κουτάλες», είπε αρχικά η Δήμητρα Κατσαφάδου.

Η Δήμητρα Κατσαφάδου είπε στη συνέχεια: «Η πρώτη μου δοκιμή για κρέμα ήταν σε μια πανέμορφη κυρία, που τελικά της άρεσαν τα προϊόντα μου και μου ζήτησε άλλα τρία βαζάκια. Η μαμά μου ήταν Μανιάτισσα και ήταν αυστηρή, έβαζε ψηλά τον πήχη και είχε αδυναμία στα αγόρια της οικογένειας. Μου έκαναν μπούλινγκ από μικρή για το επίθετό μου που είναι “Μαλακοδήμου” και αποφάσισα να κρατήσω της μητέρας μου, Κατσαφάδου».

«Δεν με αντέχει άνθρωπος, είμαι ιδιότροπη. Για να κάνεις οικογένεια πρέπει να βρεις το μεγάλο έρωτα, τον ιππότη. Ζω σε άλλη εποχή και πρέπει να επαναπροσδιοριστώ. Με επηρεάζει ότι συμβαίνει στον διπλανό μου, δεν μπορώ να διασκεδάζω και ο άλλος να υποφέρει», πρόσθεσε επίσης η Δήμητρα Κατσαφάδου.

Media Τελευταίες ειδήσεις