Παρασκευή, 29 Μαρ.
15oC Αθήνα

Η Έλενα Τσαγκρινού εξομολογείται για τη μάχη του Mike με τον καρκίνο: «Ήταν σαν ψέμα»

Έλενα Τσαγκρινού

Συγκινεί η Έλενα Τσαγκρινού μιλώντας για τον Mike.

Στο Happy Day μίλησε η Έλενα Τσαγκρινού και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην περιπέτεια του συντρόφου της, Mike, με τον καρκίνο.

«Μου άρεσε πολύ η ιδέα να παρουσιάσω εκπομπή στο Mad. Ήμουν και στο Voice, αλλά τώρα νιώθω πιο κοντά στα… νερά μου. Το επάγγελμά μου είναι καθαρά τραγουδίστρια. Δεν θα ήθελα να συνεχίσω σαν παρουσιάστρια. Ενώ υπήρξαν συζητήσεις να συμμετέχω στο J2US, “κόλλησε” επειδή συμμετείχα και παλιά. Είμαι θετική ακόμα για να λάβω μέρος.

Είμαστε τρία χρόνια με τον Mike, με ένα μικρό διάλειμμα. Έχουμε όμορφη σχέση. Παρόλο που κάνουμε το ίδιο επάγγελμα, έχουμε ισορροπία. Στον ελεύθερό μας χρόνο μιλάμε για πράγματα εκτός δουλειάς για να έχουμε εναύσματα για να γράφουμε μουσική.

Το πρόβλημα υγείας του Μιχάλη προέκυψε μετά την πρώτη καραντίνα, το κατάλαβε μόνος του και πήγαμε στο γιατρό. Στεναχωρήθηκα πάρα πολύ όταν αρρώστησε ο Μιχάλης, ήταν σαν ψέμα.

Ο Μιχάλης δεν κλείστηκε στον εαυτό του, ούτε ήθελε να το περάσει μόνος του. Το μισό καλοκαίρι το περάσαμε στο νοσοκομείο, νομίζω τον βοήθησα ψυχολογικά και χαίρομαι γι’ αυτό», είπε η Έλενα Τσαγκρινού.

Media Τελευταίες ειδήσεις