Πέμπτη, 2 Μαΐ
20oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Η Ελένη Τσολάκη κόντρα σε Λιάγκα και Ουγγαρέζο

Η Ελένη Τσολάκη κόντρα σε Λιάγκα και Ουγγαρέζο

Μία καινούργια… μάχη ξεκινά από την ερχόμενη Δευτέρα. Μπορεί η λαϊκή ρήση να αναφέρει πως «η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται», αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση «η καλή κόντρα από το πρωί θα ξεκινά»!

Η Ελένη Τσολάκη λοιπόν θα πηγαίνει κόντρα στον Γιώργο Λιάγκα και τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, παρουσιάζοντας πριν από αυτούς τον καιρό της ημέρας. Πριν δηλαδή, από τις 10 και κάτι το πρωί που ο Γιώργος Λιάγκας από «Το πρωινό» και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος μέσα από το «Πρωινό mou» ενημερώσουν τους τηλεθεατές για τον καιρό, θα έχει προλάβει η Ελένη Τσολάκη, που θα παρουσιάζει τον καιρό μέσα από την καινούργια εκπομπή «Happy Day» στον ALPHA.

Η εκπομπή που κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα θα μεταδίδεται από τις 08:00 έως τις 10:15 καθημερινά και μέσα σε αυτήν, η Τσολάκη έχει αναλάβει να παρουσιάζει και το δελτίο καιρού. Η καινούργια ψυχαγωγική εκπομπή του ALPHA με βασική παρουσιάστρια τη Σταματίνα Τσιμτσιλή δεν θα πηγαίνει μόνο κόντρα στις ενημερωτικές εκπομπές που μεταδίδουν τα υπόλοιπα κανάλια. Σκοπεύει εκτός από την εναλλακτική πρόταση στη συγκεκριμένη ζώνη, να προηγείται σε θεματολογία και των δύο ψυχαγωγικών εκπομπών που ακολουθούν σε ΑΝΤ1 και MEGA. Εκτός όμως, από το… προβάδισμα λόγω μετάδοσης σε θέματα ψυχαγωγίας, θα έχουν και αυτό στο δελτίο καιρού με το «κορίτσι του καιρού» Ελένη Τσολάκη.


Άλλωστε η παρουσιάστρια παρουσίαζε το «δελτίο ακτινοβολίας» στην καλοκαιρινή εκπομπή ΠΕΔΕΣ του ALPHA και διαθέτοντας το απαραίτητο κέφι και μπρίο, τα στελέχη του καναλιού της Κάντζας αποφάσισαν να της δώσουν το δελτίο καιρού για να το παρουσιάζει με το δικό της τρόπο. Βέβαια, ας ελπίσουμε ότι αυτή τη φορά θα της έχουν βάλει κάποιο μόνιτορ απέναντί της ώστε να καταλαβαίνει πού δείχνει κάθε φορά. Αλλιώς, όπως είχε συμβεί και στους ΠΕΔΕΣ, θα ψάχνει να βρει στο green box την Πελοπόννησο. Ή, ακόμα χειρότερα, θα θέλει να δείξει Αθήνα και αφού στο green box δεν υπάρχει τίποτα μπορεί να δείχνει… Τουρκία. Ε, δεν είναι τίποτα ένα μόνιτορ απέναντί της για να αποφευχθούν λάθη. Άλλωστε, όπως βλέπετε από τις φωτογραφίες, το σκηνικό προχωρά με γοργό ρυθμό και το σκηνικό είναι αρκετά μεγάλο.


Τη Δευτέρα λοιπόν, η Σταματίνα Τσιμτσιλή έχοντας στην παρέα της την Ελένη Τσολάκη και τους Δημήτρη Παπανώτα, Νίκο Αναδιώτη θα προσπαθούν καθημερινά να δώσουν μία ψυχαγωγική πρόταση, μέσα από τη συχνότητα του ALPHA. Και όπως φαίνεται, η κόντρα δεν θα είναι μόνο μεταξύ της Τσολάκη που ως «κορίτσι του καιρού» θα τα βάλει με τον Γιώργο Λιάγκα και τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, αφού στο κανάλι της Κάντζας σκοπεύουν με την ενεργοποίηση ξανά της πρωινής ζώνης τους να κάνουν τους τηλεθεατές να συντονίζονται στη «Happy day» τους!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε