Media

Η Ελεονώρα Μελέτη λέει «MEGA Καλημέρα» σε νέο πλατό από τη Δευτέρα

Καθημερινά στις 07:40, η Ελεονώρα Μελέτη και οι συνεργάτες της, θα λένε MEGA Καλημέρα.

Η πρεμιέρα για την Ελεονώρα Μελέτη και το MEGA Καλημέρα θα γίνει τη Δευτέρα, 11 Σεπτεμβρίου, στο ολοκαίνουργιο πλατό της εκπομπής που συνδυάζει αρμονικά την ψυχαγωγία με την ενημέρωση.

«Με την αφοπλιστική της ειλικρίνεια και τη χαρισματική της αμεσότητα, η Ελεονώρα Μελέτη έρχεται να βάλει για τρίτη τηλεοπτική σεζόν το ξεχωριστό της στίγμα στην πρωινή ζώνη», όπως αναφέρει η ανακοίνωση του MEGA.

Μαζί της οι: Στέφανος Κωνσταντινίδης,  Αφροδίτη Γραμμέλη, Θανάσης Πάτρας,  Φλορίντα Πετρουτσέλι και η Νανά Παλαιτσάκη.

Σχολιάζουν τις ειδήσεις που απασχολούν την κοινή γνώμη, ανοίγουν «παράθυρο» στον λαμπερό κόσμο της σόουμπιζ, φιλοξενούν συνεντεύξεις με προσωπικότητες που ξεχωρίζουν και αποκαλύπτουν το παρασκήνιο του τηλεοπτικού ρεπορτάζ.

  

Η Ελεονώρα Μελέτη είναι έτοιμη να μας πει την πιο δυναμική «MEGA Καλημέρα»!

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Media
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Media: Περισσότερα άρθρα
Η Alter Ego Media και ο θεσμός των Μαθητικών Εφημερίδων του Βήματος στο billboard του Nasdaq της Νέας Υόρκης
Στην πρόσοψη του κτιρίου του Nasdaq, σε ένα από τα πιο εμβληματικά σημεία του πλανήτη, προβλήθηκε το μήνυμα καλωσορίσματος και τα ονόματα των παιδιών που ταξίδεψαν στη Νέα Υόρκη
Η Alter Ego Media και ο θεσμός των Μαθητικών Εφημερίδων του Βήματος στο billboard του Nasdaq της Νέας Υόρκης