Τρίτη, 16 Απρ.
21oC Αθήνα

Η Έλλη Γελεβεσάκη απαντά για το χωρισμό από τον Γιώργο Μανίκα και τη σχέση τους σήμερα

Η Έλλη Γελεβεσάκη απαντά για το χωρισμό από τον Γιώργο Μανίκα και τη σχέση τους σήμερα

«Μπορεί άλλα ζευγάρια που παντρεύτηκαν στην ηλικία μας να είναι ακόμα μαζί. Εμείς δεν τα καταφέραμε», λέει η Έλλη Γελεβεσάκη.

Η Έλλη Γελεβεσάκη έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ και τον Γιάννη Πουλόπουλο, όπου μίλησε, μεταξύ άλλων, και για το χωρισμό της από τον Γιώργο Μανίκα.

Πώς είναι η σχέση σου σήμερα με τον πρώην σύζυγό σου;

Οι σχέσεις μας είναι άψογες. Δεν θα πω ότι το διαζύγιό μας ήταν αναίμακτο, γιατί κανένας χωρισμός δεν είναι αναίμακτος.

Σε όλα τα διαζύγια χρειάζεσαι χρόνο για να περάσεις από διάφορα στάδια. Εμείς τα περάσαμε και αφήσαμε πίσω τον εγωισμό μας. Στην αρχή θα υπάρξουν σίγουρα συναισθήματα θυμού. Αλλά η αγάπη σου για το παιδί σε κάνει να βάλεις τον εγωισμό σου πίσω.

Πότε αποφασίσατε να πάρετε διαζύγιο;

Με τον Γιώργο είμαστε χωρισμένοι εδώ και πέντε χρόνια. Η αλήθεια είναι ότι το προσπαθήσαμε αρκετά μέχρι να πάρουμε την απόφαση να χωρίσουμε, απευθυνθήκαμε και σε σύμβουλο γάμου.

Τελικά διαπιστώσαμε ότι είναι καλύτερο να είμαστε χωριστά και να μεγαλώνουμε το παιδί μας μαζί. Και μέχρι τώρα όλες τις γιορτές, τις διακοπές τις περνάμε μαζί και βλεπόμαστε καθημερινά. Δεν είμαστε ο μπαμπάς και η μαμά του σαββατοκύριακου.

Ποιος ήταν ο κύριος λόγος χωρισμού;

Με τον Γιώργο ήμασταν πολύ μικροί όταν αποφασίσαμε να παντρευτούμε. Σκέψου ότι εγώ ήμουν 22 κι εκείνος 26. Δεν είχαμε την κατάλληλη εμπειρία για να ανοίξουμε σπιτικό. Μπορεί άλλα ζευγάρια που παντρεύτηκαν στην ηλικία μας να είναι ακόμα μαζί. Εμείς δεν τα καταφέραμε.

Media Τελευταίες ειδήσεις