Κυριακή, 5 Μαΐ
19oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Η Έμμα… μιλά στο Newsit

Η Έμμα… μιλά στο Newsit

Μάλλον είναι η πιο… σουρεαλιστική συνέντευξη που έχω κάνει. Σίγουρα όμως, είναι από τις πιο… γλυκές. Και πώς να μην είναι όταν η συνεντευξιαζόμενη είναι μία από τις πιο συμπαθείς πρωταγωνίστριες της φετινής τηλεοπτικής σεζόν, η τετράποδη Έμμα!

Απόψε, μετά την αλλαγή που έκανε στο πρόγραμμά του το MEGA ξεκινά να προβάλλει καινούργια επεισόδια της σειράς «Το σπίτι της Έμμας». Πριν από λίγες ημέρες λοιπόν, συναντήθηκα με την τετράποδη πρωταγωνίστριά του και στην ερώτησή μου αν χαίρεται που ξεκίνησε ξανά γυρίσματα μου είπε πως

«Πάρα πολύ! Είμαι πολύ χαρούμενη που ξαναρχίσαμε. Μου αρέσει πολύ να είμαι με κόσμο και να αλληλοχαϊδευόμαστε. Που και που μαζεύω και κάνα μεζέ.

-Πώς αποφάσισες να ασχοληθείς με την τηλεόραση;

Η απόφαση δεν ήταν δική μου, αλλά ο θετός μου πατέρας είδε πόσο εκφραστική είμαι κι αφού στην αρχή μ’ έκανε φωτομοντέλο, μετά μ’ έβγαλε στη σκληρή εργασία της τηλεόρασης.

-Αν και είσαι πρωταγωνίστρια σε μία από τις πιο δημοφιλείς σειρές της φετινής σεζόν, δεν γνωρίζουμε πολλά τη ζωή σου πριν βρεθείς στην τηλεόραση. Θα ήθελες να μου πεις λοιπόν λίγα πράγματα για σένα;

Μπορώ να σας πω ότι γεννήθηκα στις Σέρρες, ήρθα με το αεροπλάνο και με γύρευαν 4 ώρες στο αεροδρόμιο, διότι μ’ είχαν βάλει με βαλίτσες άλλου αεροπλάνου! Επίσης έχω κάνει 8 παιδιά. Τώρα το ποιος είναι ο άνδρας μου, πόσο χρονών είμαι και πόσα κιλά, εννοείται ότι δεν πρόκειται να σας τα αποκαλύψω!

-Θα ήθελες να είσαι άνθρωπος;

Πολύ περίεργη ερώτηση… εγώ περνάω πολύ καλά έτσι όπως είμαι τώρα.

-Αλήθεια, στη σύγχρονη Ελλάδα, του μνημονίου, είναι καλύτερα να είσαι άνθρωπος ή σκύλος;

Καταρχήν δεν έχω υπάρξει άνθρωπος για να δω πώς είναι. Από κει και πέρα νομίζω ότι όλα τα ζώα, είτε τα δίποδα είτε τα τετράποδα – τουλάχιστον μίας κάποιας νοημοσύνης – άλλα περνάνε καλύτερα κι άλλα χειρότερα. Πάντως μυρμήγκι ή σκουλήκι που να με πατάνε, καθόλου δεν θα ήθελα να είμαι.

-Τι πιστεύεις για τους έλληνες, είναι φιλόζωοι ή όχι;

Είναι περίεργος λαός οι Έλληνες. Γενικότερα οι Ευρωπαίοι και οι Αμερικάνοι (απ’ ότι μου έχουν πει γιατί δεν έχω πάει) είναι πιο ανοιχτοί με τα ζώα. Ωστόσο βλέπω ότι η νέα γενιά και κυρίως τα παιδάκια, αν δεν έχουν κακά παραδείγματα από τους γονείς τους, είναι πολύ φιλόζωοι.

-Βλέπεις καθόλου τηλεόραση;

Βλέπω τηλεόραση, αλλά κάπως περίεργα. Θεωρώ ότι εσείς την βλέπετε διαφορετικά. Καθώς καταλαβαίνετε, προτιμώ τις ταινίες και τις σειρές με σκύλους (Λάσι, 101 Σκυλιά της Δαλματίας, Μπετόβεν, Λαγωνικό Κ9, κλπ.)

-Πώς περνάς τον ελεύθερο χρόνο σου;

Μ’ αρέσει να πηγαίνω βόλτες, να παίζω μπάλα, να γλύφω κόκαλα και βέβαια να κοιμάμαι. Το να τρώω δεν το θεωρώ ελεύθερο χρόνο – είναι απαίτηση διαρκείας!

-Πιστεύεις ότι η ζωή είναι πιο εύκολη για τα αρσενικά ή τα θηλυκά;

Για τα αρσενικά βέβαια. Πιστέψτε με, ξέρω καλά! Οκτώ παιδιά με τη μία έχω κάνει!

-Μπορείς να μας αποκαλύψεις κάτι από τις εξελίξεις στο «Σπίτι» σου;

Δεν μπορώ, γιατί μου δίνουν τα σενάρια τελευταία στιγμή, αφού μαθαίνω πολύ γρήγορα. Αυτό όμως που μπορώ να σας πω είναι ότι σήμερα στο γύρισμα έπαιξα μπάλα σε γήπεδο 5×5 και τους έσκισα όλους!»

Αυτά λοιπόν μου είπε η Έμμα που απόψε, στις 22:30, το MEGA ανοίγει ξανά το «Σπίτι» της και στο καινούργιο επεισόδιο ο Αρχοντής έχει πέσει σε κατάθλιψη. Η Άννια τον έχει εγκαταλείψει και μένει προσωρινά σε κάποιο ξενοδοχείο. Η Ιουλία από την άλλη, μετά τη νυχτερινή εισβολή στο σπίτι της, μένει προσωρινά στη Ζωή μέχρι να συνέλθει από το σοκ. Κάτι που φυσικά εκμεταλλεύεται. Ο Ιάσωνας αρχίζει ξανά τα τσιλημπουρδήματα κι έρχεται μούρη με μούρη στο ξενοδοχείο με την Άννια. Ο Αρχοντής εξομολογείται στον Στέλιο την αιτία χωρισμού του με την Ιουλία και ο Στέλιος με τη σειρά του εξομολογείται τον έρωτά του για την Ιουλία. Η Ζωή και η Ελπίδα αποφασίζουν να ψάξουν να βρουν την Άννια γιατί η κατάσταση του Αρχοντή χειροτερεύει και τα καταφέρνουν, αλλά η Άννια αρνείται να επιστρέψει. Τότε η Ζωή παίζει το καλύτερό της χαρτί με την Έμμα κι έτσι η Άννια πείθεται να γυρίσει στον Αρχοντή. Πριν προλάβουν όμως, να χαρούν για την επανασύνδεση, η Ιουλία δίνει κι άλλο χτύπημα στον ήδη καταβεβλημένο Αρχοντή, κάνοντάς του να καταρρεύσει κυριολεκτικά! Η συνέχεια, στο «Σπίτι της Έμμας» που ανοίγει ξανά για τους τηλεθεατές…!

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε