Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Η ενημέρωση έφερε στην κορυφή το MEGA

Η ενημέρωση έφερε στην κορυφή το MEGA

Με τις πολιτικές εξελίξεις οι περισσότεροι από τους τηλεοπτικούς σταθμούς έχουν διαμορφώσει το πρόγραμμά τους δίνοντας κύριο βάρος στην ειδησεογραφία και σε όσα συμβαίνουν.

Χαρακτηριστικό είναι ότι στο «Top 10» της χθεσινής ημέρας, σύμφωνα με τις μετρήσεις τηλεθέασης της Nielsen, στις έξη θέσεις βρίσκονται δελτία ειδήσεων και ενημερωτικές εκπομπές. Η επιλογή των τηλεθεατών στην ενημέρωση και ο προγραμματισμός από τα στελέχη του MEGA να εντάξουν στο πρόγραμμά του σταθμού περισσότερες εκπομπές ανέβασε το κανάλι της Μεσογείων στην κορυφή της τηλεθέασης.

Έτσι το MEGA σημείωσε 17,2% μέσο όρο και βρέθηκε στην κορυφή της κατάταξης στο γενικό σύνολο αλλά και στο δυναμικό κοινό με 16,2%, ενώ ακολούθησαν κατά σειρά στο γενικό σύνολο (και στην παρένθεση αναφέρεται ο μέσος όρος στο δυναμικό κοινό): ο ΑΝΤ1 με 13,2% (και 13%), ο ΣΚΑΪ με 12,5% (και 10,9%), ο ALPHA με 12,2% (13,1%) και η ΕΡΤ1 με 11% (και 9,4%) παρά το ότι μετέδωσε τη συνέντευξη του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα που σημείωσε υψηλή τηλεθέαση εκείνην την ώρα, αποδεικνύοντας ότι οι τηλεθεατές… μπήκαν και βγήκαν από την κρατική τηλεόραση…!

Στην τελευταία θέση της κατάταξης βρέθηκε το STAR με 10,7% μέσο όρο στο γενικό σύνολο και 11,7% στο δυναμικό κοινό.

Αποδεικνύεται ότι σωστά λοιπόν τα στελέχη του MEGA αποφάσισαν να εντάξουν περισσότερες ενημερωτικές εκπομπές στο πρόγραμμα του σταθμού αφού οι τηλεθεατές ανταποκρίνονται σε αυτή την αλλαγή και συντονίζονται στο κανάλι της Μεσογείων.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε