Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Η επίσημη ανακοίνωση για τη συμμετοχή μας στη Eurovision μετά τα… βαφτίσια!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ REUTERS
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ REUTERS

Αναλαμβάνουν… αναβαπτισμένοι να εκπροσωπήσουν τη χώρα μας στο διαγωνισμό της Eurovision ελπίζοντας ότι θα κερδίσουν υψηλή βαθμολογία. Με δελτίο Τύπου η ΕΡΤ ανακοινώνει επίσημα πλέον το συγκρότημα που θα διαγωνιστεί στο φεστιβάλ τραγουδιού, το οποίο μάλιστα… το βάπτισε.

Όπως είχαμε αναφέρει πρώτα μέσα από το Newsit το συγκρότημα που είχε συμφωνήσει με τον πρόεδρο της ΕΡΤ Διονύση Τσακνή είναι το Europond. Ωστόσο μετά από… επεξεργασία και επειδή δεν θα είναι μόνο αυτοί που θα διαγωνιστούν αλλά υπήρξαν και νέες είσοδοι άλλαξαν το όνομα και έγιναν «Argo».

Όπως αναφέρει και η επίσημη ανακοίνωση
«Με το συγκρότημα “Argo” θα συμμετάσχει η Ελλάδα στον φετινό Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision που θα διεξαχθεί στη Στοκχόλμη από τις 10 έως τις 14 Μαΐου.
Το συγκρότημα “Argo” αποτελούν η Χριστίνα Λαχανά (τραγούδι), η Μαρία Βενετικίδου (φωνητικά), ο Βλαδίμηρος Σοφιανίδης (τραγούδι), ο Κώστας Τοπούζης (ποντιακή λύρα), ο Ηλίας Κεσίδης (φωνητικά – κρουστά) και ο Αλέκος Παπαδόπουλος (νταούλι).
Σύντομα η ΕΡΤ θα παρουσιάσει το τραγούδι που θα μας εκπροσωπήσει στον διαγωνισμό, καθώς και τους συντελεστές του.
Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες μου τα στελέχη της ΕΡΤ αποφάσισαν τη… βάφτιση θέλοντας να μην υπάρξουν αναφορές στην έως τώρα πορεία των Europond, αλλά και επειδή υπάρχει συνεργασία και με άλλα άτομα που δεν ήθελαν να είναι στο συγκεκριμένο συγκρότημα. Για να μην έχουν λοιπόν… κόντρες, αλλά και για να φαίνεται ότι «δημιούργησαν» κάτι νέο, αποφάσισαν το «πάντρεμα» και τη «βάφτιση» Μπορεί λοιπόν ο βασικός κορμός να είναι η Europond αλλά το συγκρότημα που θα μας εκπροσωπήσει στο διαγωνισμό είναι οι «Argo». Τέλος αξίζει να αναφέρω ότι για να γίνει η «βάφτιση» υπήρξαν κι άλλοι λόγοι, εκτός από αυτούς που προανέφερα, αλλά για αυτούς που… ενοχλήθηκαν και ζήτησαν το “μυστήριο της βάφτισης” θα τα πούμε εν καιρώ…!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε