Τετάρτη, 1 Μαΐ
23oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Η επίσημη ανακοίνωση για το τριετές… δέσιμο του Αντώνη Κανάκη

Η επίσημη ανακοίνωση για το τριετές… δέσιμο του Αντώνη Κανάκη

Τέλος καλό όλα καλά και σύντομα αναλαμβάνουν δράση…!

Μετά τις επαφές που είχαν ο ΑΝΤ1 με τον Αντώνη Κανάκη τα βρήκαν, τα συμφωνήσαν και με επίσημο τρόπο ενημερώνουν ότι: «Ο Όμιλος ΑΝΤΕΝΝΑ, με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Αντώνη Κανάκη και την εταιρία παραγωγής Tony Productions. Η συνεργασία επεκτείνεται για μία ακόμη τριετία, κατά την οποία ο Αντώνης Κανάκης θα δημιουργεί και θα παράγει τηλεοπτικά προγράμματα αποκλειστικά για την τηλεόραση του ΑΝΤ1.
Επιπλέον, η δημιουργική αυτή συνεργασία θα επεκταθεί και στο επίπεδο της μουσικής παραγωγής και δισκογραφίας.
Σε ό,τι αφορά το Ράδιο Αρβύλα, η πολυαναμενόμενη πρεμιέρα της πιο επιτυχημένης εκπομπής του ΑΝΤ1 η οποία μπαίνει στην ένατη σεζόν, προγραμματίζεται για τη Δευτέρα 23 Νοεμβρίου στις 11:15.
Η συνεργασία αυτή μετράει αισίως 18 χρόνια και ευχόμαστε να συνεχίσει με την ίδια επιτυχία για πολλά χρόνια ακόμη».

Έτσι λοιπόν ο ΑΝΤ1 στέλνει «μήνυμα» προς όλους τους υποψήφιους… μνηστήρες πως «έδεσαν» με τριετές συμβόλαιο τον Αντώνη Κανάκη, χωρίς όμως να διευκρινίζεται… πονηρά αν θα συνεχίσει με τους «Αρβύλες» ή μέσα στην τριετία αποφασίσει να κάνει κάποια άλλη εκπομπή. Πάντως η θεσσαλονικιώτικη παρέα επιστρέφει με μεγάλα κέφια, όπως φαίνεται και από το τρέιλερ της εκπομπής…!

Επίσης, αξιοσημείωτο είναι ότι στο πλαίσιο του… δεσίματος ο ΑΝΤ1 θα συνεργαστεί με τον Αντώνη Κανάκη «και στο επίπεδο της μουσικής παραγωγής και δισκογραφίας», κάτι άλλωστε που γνωρίζει και αγαπά πολύ…!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε