Δευτέρα, 6 Μαΐ
23oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Η επίσημη ανακοίνωση για τον Αντώνη Λουδάρο

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ, ΑΠΕ

Έχει αποδείξει τις ικανότητές του και στην υποκριτική και στο τραγούδι, αφού εκτός από τις θεατρικές παραστάσεις, τις τηλεοπτικές σειρές και τις κινηματογραφικές ταινίες, έχει συμμετάσχει και σε μουσικά προγράμματα. Την επόμενη σεζόν όμως, ο Αντώνης Λουδάρος θα αποδείξει αν διαθέτει ικανότητες και στην παρουσίαση.

Όπως σας είχα γράψει πρώτα μέσα από το Newsit, πριν από λίγες ημέρες ο γνωστός ηθοποιός έκανε δοκιμαστικό για να είναι στην καινούργια εκπομπή που θα παρουσιάζει τα σαββατοκύριακα η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στον ALPHA.

Όπως αποδεικνύεται το δοκιμαστικό πήγε πολύ καλά αφού, σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση «ο ALPHA καλωσορίζει στο δυναμικό του τον Αντώνη Λουδάρο.
Ο Αντώνης Λουδάρος είναι ένας από τους πιο χαρισματικούς ηθοποιούς της γενιάς του.
Παίζει με οικειότητα, χορεύει με γοητεία, τραγουδά με στιλ. Άραγε κάνει μόνο αυτά;
Συντονιζόμαστε στον Alpha και περιμένουμε τις εκπλήξεις του!
Ο δημοφιλής ηθοποιός δηλώνει: “Είμαι πολύ χαρούμενος που ανήκω πια στην οικογένεια του Alpha. Ετοιμάζουμε ένα πρόγραμμα με κέφι και θετική ενέργεια για να αντιμετωπίσουμε τις δυσκολίες των καιρών».

Μπορεί βέβαια στην επίσημη ανακοίνωση να μην αναφέρεται τι θα κάνει ο Αντώνης Λουδάρος, αλλά σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μου θα είναι στην εκπομπή του σαββατοκύριακου που θα παρουσιάζει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου την καινούργια σεζόν. Σίγουρα πάντως θα έχει ενδιαφέρον να δούμε τον πολύ καλό ηθοποιό να δοκιμάζεται τώρα και στο ρόλο της παρουσίασης, κάτι που όπως έχει ο ίδιος δηλώσει στο παρελθόν, ήθελε να κάνει.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε