Σάββατο, 20 Απρ.
20oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Η επίσημη… διάψευση για τον Γιάννη Λάτσιο

Η επίσημη… διάψευση για τον Γιάννη Λάτσιο

Εκτός από τις ανακοινώσεις για επιβεβαιώσεις πληροφοριών υπάρχουν κι αυτές που διαψεύδουν…! Και μπορεί αυτές να είναι… σπάνιες, αλλά γίνονται κατόπιν… αναγκαστικής πίεσης για να μην δυσαρεστούνται άλλοι «κάτοικοι» του τηλεοπτικού σταθμού.

Με επίσημη… διάψευση λοιπόν ο ALPHA ανακοινώνει ότι «διαψεύδει τα πρόσφατα δημοσιεύματα περί ένταξης του Γιάννη Λάτσιου είτε στο δυναμικό του, είτε στο δυναμικό του Alpha Κύπρου. Το κανάλι επισημαίνει ότι πρόκειται για ανυπόστατες φήμες, οι οποίες δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα». 

Αν και οι φήμες αυτές είχαν δημιουργηθεί πριν από καιρό και όσοι γνωρίζουμε καλά πράγματα και καταστάσεις τις λάβαμε μόνο ως ετεροχρονισμένο… πρωταπριλιάτικο αστείο, φαίνεται ότι υπήρξε ιδιαίτερη ενόχληση στο σταθμό της Κάντζας που αναγκάστηκαν να περάσουν σε «επίσημη διάψευση». Για την… ιστορία πάντως αξίζει να αναφέρω ότι σε τυχαία συνάντηση που είχα με τον Γιάννη Λάτσιο τον ρώτησα για αυτό το… σενάριο επιστημονικής φαντασίας και μου είπε ότι δεν είχε ιδέα ούτε για τα δημοσιεύματα, αλλά ούτε και βεβαίως είχε κάνει ποτέ συνάντηση και συζήτηση για να συνεργαστεί με τον ALPHA.

Τώρα πλέον τα όσα μου είχε πει επιβεβαιώθηκαν και από τη μεριά του ALPHA που διαψεύδει τις φήμες για συνεργασία με τον Γιάννη Λάτσιο, κάτι που είναι σαφές ότι επιθυμούσαν να γίνει ορισμένοι «κάτοικοι» του σταθμού της Κάντζας που δεν επιθυμούν όμως να βρεθούν μαζί του κάτω από την ίδια τηλεοπτική στέγη…!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε