Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Η επιστροφή της Σταματίνας Τσιμτσιλή

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Θετική αποδείχτηκε για τον ALPHA η ενεργοποίηση της πρωινής ζώνης τους, αφού η εκπομπή “Happy Day” σημείωσε υψηλά νούμερα τηλεθέασης. Λογικό λοιπόν είναι η εκπομπή να πάρει το “πράσινο φως” και για την επόμενη σεζόν με τα στελέχη του σταθμού της Κάντζας να ποντάρουν πολλά σε αυτήν.

Έτσι είναι προγραμματισμένο η Σταματίνα Τσιμτσιλή να επιστρέψει στον τηλεοπτικό αέρα τη Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου με σκοπό μέσα από την ψυχαγωγική εκπομπή της να δώσει μάχη για την τηλεθέαση απέναντι από τις ενημερωτικές εκπομπές των άλλων σταθμών.

Η πρώτη συνάντηση των συντελεστών της εκπομπής έχει οριστεί για τη Δευτέρα 1 Σεπτεμβρίου με σκοπό να συζητήσουν τις αλλαγές που θα κάνουν στην εκπομπή, ώστε να μπουν την καινούργια σεζόν ακόμα πιο δυναμικά στη μάχη της τηλεθέασης. Γιατί μπορεί να ισχύει το “πετυχημένη συνταγή δεν την αλλάζεις”, αλλά πολλές φορές έχει αποδειχτεί και πως “ό,τι δεν ανανεώνεται… πατώνει”. Τις πρώτες ημέρες λοιπόν του μήνα τα στελέχη του ALPHA θα αποφασίσουν τι αλλαγές θα κάνουν στην καθημερινή πρωινή εκπομπή τους για να συνεχίσει να είναι “Happy day” και σε ό,τι αφορά την τηλεθέαση.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε