Πέμπτη, 2 Μαΐ
17oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Η ΕΡΤ πάει Eurovision!

Η ΕΡΤ πάει Eurovision!

Μπορεί πολλοί να είναι εναντίον της και να την χαρακτηρίζουν «πανηγυράκι» αλλά το φεστιβάλ της Eurovision για την ΕΡΤ έχει αποδειχτεί πως είναι κερδοφόρο, όταν δεν φεύγουν λεφτά… από τα παράθυρα και γίνεται σωστή οργάνωση.  

Πριν λοιπόν ξεκινήσουν φήμες –όπως γίνεται τα τελευταία χρόνια λόγω της οικονομικής κρίσης- για μη συμμετοχή της χώρας μας στον επόμενο διαγωνισμό τραγουδιού η διοίκηση της ΕΡΤ ενέκρινε κατ’ αρχήν την ανάληψη της διοργάνωσης για την ανάδειξη της ελληνικής συμμετοχής στον 61ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision.

Έτσι είναι βέβαιο ότι η χώρα μας θα είναι παρούσα στον 61ο διαγωνισμό που θα γίνει στα 10-12-14 Μαΐου 2016 στη Στοκχόλμη, αφού τον περυσινό διαγωνισμό είχε κερδίσει ο Måns Zelmerlöw για τη Σουηδία με το τραγούδι «Heroes»! Βέβαια γνωρίζοντας ότι στην ΕΡΤ έχουν πολλά ακόμα ανοιχτά και σημαντικά θέματα αλλά και ότι γενικότερα οι ιθύνοντες στο ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής πάνε… αργά αργά, το ότι λήφθηκε από τώρα η απόφαση δεν σημαίνει ότι θα εκμεταλλευθούν το χρόνο και θα ετοιμάσουν όσα πρέπει για να μην τρέχουν τελευταία στιγμή….!

Τέλος, για την ιστορία αξίζει να αναφέρω ότι είναι η τρίτη φορά που ο διαγωνισμός θα γίνει στη Στοκχόλμη (1975, 2000, 2016) ενώ τη δεύτερη, το 2000, η Ελλάδα δεν συμμετείχε.
 

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε