Πέμπτη, 25 Απρ.
17oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Η «Εθνική Ελλάδος» του Καπουτζίδη… παίζει μπάλα!

Η «Εθνική Ελλάδος» του Καπουτζίδη… παίζει μπάλα!

Μετά την πετυχημένη πορεία των δύο προηγούμενων σειρών που φέρουν την υπογραφή του, το MEGA ποντάρει πολλά στην «Εθνική Ελλάδος», πιστεύοντας ότι και η καινούργια σειρά του Γιώργου Καπουτζίδη θα κερδίσει τους τηλεθεατές.

Ωστόσο, αν και τα στελέχη του σταθμού της Μεσογείων προγραμμάτιζαν η σειρά να βγει στον αέρα μέσα στον Νοέμβριο, τελικά η σειρά θα… παίξει μπάλα στο τηλεοπτικό τοπίο, από τις αρχές του επόμενου έτους.

Η καθυστέρηση οφείλεται στην καλύτερη προετοιμασία της, αφού τα στελέχη του MEGA θέλουν να είναι σίγουροι πως η «Εθνική Ελλάδος» θα βγει να παίξει μπάλα στο τηλεοπτικό τοπίο ως σειρά… «Α’ Εθνικής» και όχι… απροπόνητη. Αποφάσισαν λοιπόν να δώσουν χρόνο για τα γυρίσματα, τα οποία ξεκίνησαν καθυστερημένα σε σχέση με τα αρχικά τους σχέδια.

Έτσι τα γυρίσματα ξεκίνησαν την προηγούμενη Τετάρτη σε σπίτι της Κυψέλης με τον Αντώνη Αγγελόπουλο να σκηνοθετεί την πρώτη σκηνή μεταξύ της Κωνσταντίνας Μιχαήλ και του Κώστα Αποστολάκη. Τα γυρίσματα πλέον συνεχίζονται σε εντατικούς ρυθμούς, αφού, σύμφωνα με τον καινούργιο προγραμματισμό, η «Εθνική Ελλάδος» θα κάνει πρεμιέρα τον Ιανουάριο του 2015.

Βέβαια δεν είναι τυχαίο που το MEGA επέλεξε να γίνει τότε, αφού είναι προγραμματισμένο εκείνες τις μέρες να κάνει πρεμιέρα και ο δεύτερος κύκλος από την πετυχημένη σειρά «Κάτω Παρτάλι». Αν και το δεύτερο μισό της τηλεοπτικής σεζόν ξεκινά συνήθως τον Φεβρουάριο, στο κανάλι της Μεσογείων αποφάσισαν να τις εντάξουν πιο νωρίς στο πρόγραμμά τους, πιστεύοντας ότι κατεβάζοντάς τες μαζί στο τηλεοπτικό τοπίο θα βάλουν πολλά… γκολ στον αγώνα της τηλεθέασης με τα υπόλοιπα κανάλια.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε