Πέμπτη, 18 Απρ.
23oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Η Φαίη Σκορδά έγινε… καναλάρχισσα!

Η Φαίη Σκορδά έγινε… καναλάρχισσα!

Αποφάσισε να αποκτήσει το δικό της… αέρα και να δίνει συμβουλές για το πώς μπορούν οι γυναίκες να αποκτήσουν… αέρα στην καθημερινή τους εμφάνιση. Από σήμερα λοιπόν η Φαίη Σκορδά γίνεται και… καναλάρχισσα αποκτώντας το δικό της κανάλι στο YouTube, το «Fay’s Beauty Tips».

Μέσα από αυτό η παρουσιάστρια σκοπεύει να μοιράζεται τα μυστικά ομορφιάς που έχει μάθει από τις συνεργασίες της με ειδικούς και όπως είπε «Από όλα τα γυναικεία θέματα που έχουμε παρουσιάσει τηλεοπτικά τα τελευταία χρόνια και από όλες τις εξαιρετικές συνεργασίες μου με τους καλύτερους στο χώρο της ομορφιάς, έχω κρατήσει τις καλύτερες συμβουλές. Εύκολα και δοκιμασμένα tips για την ομορφιά που θέλω να μοιραστώ με τις φίλες μου μέσα από βιντεάκια στο YouTube, στο “Fay’s BeautyTips”! Έχω μεγάλη αγωνία και εύχομαι να σας αρέσουν και να σας βοηθήσουν… Σαν να είμαστε μαζί…».

Η πρώτη εκπομπή της Φαίης Σκορδά είναι με «τα μυστικά για κόκκινα χείλη» που μπορείτε να δείτε στο YouTube αφού από σήμερα το κανάλι της,  «Fay’s Beauty Tips», είναι στον αέρα του διαδικτύου…!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε