Σάββατο, 4 Μαΐ
18oC Αθήνα

Η Φαίη Σκορδά «τελειώνει» τις φήμες για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου – «Παύει να είναι αστείο»

Η Φαίη Σκορδά «τελειώνει» τις φήμες για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου – «Παύει να είναι αστείο»
NDP

Τα τελευταία 24ωρα ξέσπασε φημολογία σχετικά με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και τη Φαίη Σκορδά και το ενδεχόμενο να συνεργαστούν οι δυο τους την επόμενη σεζόν στον ΣΚΑΪ.

Έτσι, λοιπόν, η Φαίη Σκορδά δίνει τη δική της απάντηση στα σενάρια που ήρθαν στη δημοσιότητα γύρω από μία πιθανή συνεργασία της με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου στην πρωινή ζώνη του ΣΚΑΪ την επόμενη χρονιά.

«Δεν μπορεί αυτό να το πάρει ένας δημοσιογράφος και να το κάνει στοιχείο ρεπορτάζ. Δεν έχω αφήσει ποτέ να ακουστεί κάτι», σημειώνει η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ.

«Παύει να είναι πια αστείο από τη στιγμή που ανοίγει τόσο πολύ η κουβέντα. Είναι φυσιολογικό – και το ξέρει πάρα πολύ καλά και ο Γρηγόρης – όταν πλησιάζει το τέλος ενός συμβολαίου και κάποιος κάνει τηλεοπτικό ρεπορτάζ, να το ψάξει», άρχισε την τοποθέτησή της η Φαίη Σκορδά.

«Ο Γρηγόρης τις τελευταίες ημέρες πρωταγωνιστεί στα τηλεοπτικά ρεπορτάζ – όχι μόνο στη δική μας εκπομπή – επειδή όντως εκκρεμεί μία ανανέωση συμβολαίου ή μία υπογραφή ενός καινούργιου συμβολαίου. Αυτό γίνεται με όλα τα πρόσωπα, αυτό είναι το τηλεοπτικό ρεπορτάζ.

Θα μείνει λοιπόν στον ΑΝΤ1 ο Γρηγόρης Αρναούτογλου; Αυτό ψάχνουν οι τηλεοπτικοί συντάκτες. Τι θα κάνει στον ΑΝΤ1 εάν παραμείνει; Κι αν δεν μείνει στον ΑΝΤ1, πού θα πάει; Ποιος θα είναι ο ρόλος του;», είπε στη συνέχεια η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ.

«Αυτή η κουβέντα όμως με το MEGA υπήρχε από πέρσι. Εμείς λοιπόν το είχαμε συζητήσει στην εκπομπή από πέρσι σαν πληροφορία. Αν έχεις ζήτηση, Γρηγόρη μου, και σε θέλουν όλα τα κανάλια, δεν σε φταίω εγώ. Αν έχει βγει προς τα έξω η πληροφορία ότι τον καλοβλέπουν από το MEGA, οι δημοσιογράφοι το ψάχνουν», τόνισε η Φαίη Σκορδά.

«Εγώ, προφανώς, κάνοντας πλάκα αναφέρθηκα σε αυτή τη συνάντησή μας. Ήταν μία συνάντησή μας στο αεροδρόμιο, που συζητούσαμε πώς ήταν παλιά τα πρωινά, πώς είναι σήμερα, πώς έχουν εξελιχθεί. Όντως έχει αλλάξει η δομή των πρωινών εκπομπών, που η βάση τους παλαιότερα ήταν η ψυχαγωγία.

Αυτές τις εκπομπές αγαπώ εγώ πολύ και ο Γρηγόρης και λέγαμε τι ωραία που θα ήταν να κάναμε κάτι τέτοιο μαζί αλλά σε ένα επίπεδο φιλικής κουβέντας, ρητορικό», επισημαίνει η οικοδέσποινα του Fay’s Time.

 

«Δεν μπορεί αυτό να το πάρει ένας δημοσιογράφος και να το κάνει στοιχείο ρεπορτάζ και το λέω και τώρα ξεκάθαρα: εμένα, ναι, μου αρέσουν οι ψυχαγωγικές εκπομπές όπως ήταν παλιά, όπως αυτές που έκανε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, αλλά μέχρι εκεί.

Εκ των πραγμάτων και από τη δική μου ιστορία, έφυγα από ένα κανάλι και αποφάσισα μετά το τέλος του συμβολαίου μου πού θα πάω. Το κάνουν πολύ λίγοι άνθρωποι άρα σέβομαι απολύτως αυτό που λέει (ο Γρηγόρης), γιατί εγώ το κάνω πράξη όπως και ο ίδιος. Δεν έχω αφήσει ποτέ να ακουστεί κάτι», υπογραμμίζει η Φαίη Σκορδά.

«Ναι, θα ήταν ωραίο να κάναμε ένα πρωινό με τον Γρηγόρη όπως ήταν παλιά. Αυτό όμως είναι κάτι εντελώς διαφορετικό από το ότι ο Γρηγόρης απασχολεί, γιατί τώρα τελειώνει το συμβόλαιό του. Κακό είναι; Έχεις πέραση, αγόρι μου», καταλήγει χαριτολογώντας η Φαίη Σκορδά, κλείνοντας την τοποθέτησή της.

Media Τελευταίες ειδήσεις