Τρίτη, 20 Φεβ.
12oC Αθήνα

Η Φάρμα: Άλκης Λαδάς ή Χρήστος Γκυζέλης συμπληρώνουν την τελική 8αδα

Η Φάρμα: Άλκης Λαδάς ή Χρήστος Γκυζέλης συμπληρώνουν την τελική 8αδα

Οι κολλητοί φίλοι είναι οι νέοι μονομάχοι στη «Φάρμα». Ποιος θα είναι εκείνος που θα μείνει; Όλα όσα θα δούμε στο αποψινό (07.12.2023) επεισόδιο, στις 21:00. 

Στο χθεσινό επεισόδιο (06.12.2023), η δοκιμασία της «Γέφυρας» διακόπηκε απρόσμενα, λόγω του τραυματισμού, που είχε η Αντωνία Μωυσίδου στο πόδι. Ο γιατρός έκρινε ότι δεν μπορεί να συνεχίσει στο παιχνίδι και τη θέση της πήρε ο Χρήστος Γκυζέλης, ως ο τελευταίος παίκτης που αποχώρησε από τη «Φάρμα».

Με το που μπήκε και πάλι στο παιχνίδι, αγωνίστηκε στο δεύτερο μέρος της δοκιμασίας μαζί με τον Άλκη Λαδά, απέναντι στον Νίκο Παρλάντζα και στον Γιώργο Γιαννούλα. Ωστόσο, δεν κατάφεραν να πάρουν τη νίκη, με αποτέλεσμα να ανακηρυχθούν και οι δύο μονομάχοι.

Στο σημερινό επεισόδιο, χωρίς να χάνουν καιρό, οι παίκτες οδηγούνται στον αχυρώνα για το καθιερωμένο συμβούλιο. Το κλίμα είναι πολύ καλό, αφού οι δύο μονομάχοι είναι κολλητοί φίλοι.

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος αναρωτιέται με ποια λογική χωρίστηκαν σε «πράσινους» και «γαλάζιους» στη δοκιμασία. Συμφωνούσαν, άραγε, όλοι με αυτή την απόφαση;

Ένα ολόκληρο συμβούλιο ασχολείται με τον Γιώργο Τσάμη, σχολιάζοντας, αρχικά, τη στάση του απέναντι στον Χρήστο στην προηγούμενη μονομαχία. Όσο η συζήτηση προχωρά, ανασύρονται θέματα από το παρελθόν, που, απ’ ότι φαίνεται, δεν έχουν ξεπεραστεί.

Τελικά, ο Γιώργος Τσάμης είναι ο εαυτός του ή είναι διαφορετικός στη ζωή του εκτός της «Φάρμας»; Γιατί όποια συζήτηση και αν ξεκινήσει, καταλήγει στον Γιώργο Τσάμη;

Ο Άλκης Λαδάς και ο Χρήστος Γκυζέλης είναι πανέτοιμοι να μονομαχήσουν. Ο Άλκης έχει παλέψει για να βρίσκεται εδώ και ο Χρήστος έχει μία δεύτερη ευκαιρία να παλέψει και να διεκδικήσει ξανά τη θέση του στη «Φάρμα».

Το γεγονός ότι είναι φίλοι δεν επηρεάζει τη διάθεσή τους να αγωνιστούν με νύχια και με δόντια για να παραμείνουν στο παιχνίδι.

Ποιες δοκιμασίες θα επιλέξουν και ποιος θα συμπληρώσει την τελική 8αδα; Μόνο ένας από τους δύο θα συνεχίσει το ταξίδι στη «Φάρμα» και θα έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει τη νίκη και το έπαθλο των 50.000€!

  

Η Φάρμα: Δευτέρα έως Πέμπτη στις 21:00.

Media Τελευταίες ειδήσεις