Σάββατο, 4 Μαΐ
17oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Η «HD εποχή» κέρδισε τους τηλεθεατές

Η «HD εποχή» κέρδισε τους τηλεθεατές

Στο… θολό τοπίο που υπάρχει στο τηλεοπτικό τοπίο με την κυβέρνηση να προχωρά στην αδειοδότηση αποφάσισαν να αντιδράσουν οι τηλεοπτικοί σταθμοί  ΑΝΤ1, STAR και ΣΚΑΪ εκπέμποντας με… καθαρότερη εικόνα, τη High Definition.

Οι τρεις ιδιωτικοί σταθμοί εθνικής εμβέλειας έκαναν το επόμενο βήμα στη λειτουργία τους και πέρασαν στην «HD εποχή» προσφέροντας στους τηλεθεατές καθαρότερη εικόνα, όταν βέβαια το πρόγραμμα μετάδοσης έχει παραχθεί με την τεχνολογία της υψηλής ανάλυσης, όπως για παράδειγμα το «Blind Taste» του STAR.

Οι τηλεθεατές πάντως τόσο σε ειδικά forum όσο και στα social media  ανταποκρίθηκαν με πολύ θετικά σχόλια για την απόφαση των τηλεοπτικών σταθμών καλωσορίζοντας την «HD εποχή»! Προς το παρόν οι μεταδόσεις των τριών τηλεοπτικών σταθμών γίνονται από τους σταθμούς Αθήνας και Θεσσαλονίκης και παράλληλα με το πρόγραμμα Standard Definition, αλλά είναι σαφές ότι με την απόφασή τους να μπουν τώρα, έστω και δοκιμαστικά στην «εποχή HD», θέλουν να στείλουν μήνυμα στην κυβέρνηση που θέλει να διακόψει τη λειτουργία τους…!    

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε