Πέμπτη, 2 Μαΐ
23oC Αθήνα

Η Ιωάννα Μαλέσκου αποκάλυψε γιατί δεν μίλησε στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά

Η Ιωάννα Μαλέσκου αποκάλυψε γιατί δεν μίλησε στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά
Φωτογραφία NDPPHOTO

«Απόφαση συναισθηματική» χαρακτήρισε η Ιωάννα Μαλέσκου το ότι δεν θέλησε να μιλήσει στην κάμερα της εκπομπής Fay’s Time, της Φαίης Σκορδά, στον ΣΚΑΪ.

Η Ιωάννα Μαλέσκου έκανε δηλώσεις στις κάμερες κατά την τελευταία βραδινή της έξοδο. Όπως είπε, δεν έχει κάτι προσωπικό με τη Φαίη Σκορδά.

«Δεν είναι κάτι που θα ήθελα να απαντήσω. Προφανώς δεν έχω κάτι προσωπικό ούτε με την εκπομπή, ούτε με τα πρόσωπα. Ήταν μια επιλογή, μια απόφαση πιο συναισθηματική», είπε η Ιωάννα Μαλέσκου.

Για το ενδεχόμενο επιστροφής της στην τηλεόραση, η παρουσιάστρια είπε: «Σε αυτή τη φάση δεν έχω κάτι να σου απαντήσω. Θέλω να επιστρέψω στην τηλεόραση αλλά στη σωστή στιγμή. Δεν έχω κάτι να ανακοινώσω. Αγαπώ το μαγκαζίνο, αγαπώ γενικά τις ζωντανές εκπομπές και όσο γίνεται πιο κοντά στο κομμάτι της ημέρας, στη ζώνη εννοώ χρονικά».

  

«Δεν είναι κάτι που το έχουμε αποφασίσει, δεν το έχουμε βάλει ακόμα σε ένα πρόγραμμα. Θέλω να δω πως θα το κάνω, μπορεί να κάνω κάτι διαφορετικό. Περιμένουμε λίγο να μεγαλώσει και θα δούμε», ανέφερε η Ιωάννα Μαλέσκου για τη βάφτιση της κόρης της.

Media Τελευταίες ειδήσεις