Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Η καινούργια πολυβραβευμένη σειρά στο prime time

Η καινούργια πολυβραβευμένη σειρά στο prime time

Η πρωτότυπη ιστορία, το βιβλίο, έχει πουλήσει εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως ενώ η τηλεοπτική μεταφορά του έχει αποσπάσει πολύ θετικές κριτικές και βραβεία.

Ο λόγος για την αμερικανο-βρετανική σειρά «Outlander» που βασίζεται στο βιβλίο της Νταϊάνα Γκάλμπαντον και έκανε πέρυσι πρεμιέρα στην τηλεόραση κερδίζοντας βραβεία κριτών και Χρυσές Σφαίρες. Η πολυβραβευμένη σειρά έρχεται λοιπόν από τον καινούργιο χρόνο και στη χώρα μας αφού το MEGA αποφάσισε να την προβάλλει καθημερινά στις 11 το βράδυ.

Βασική ηρωίδα μία νοσοκόμα κατά τη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, η Κλαιρ, που μαζί με τον άντρα της αποφασίζουν να περάσουν έναν δεύτερο μήνα του μέλιτος σ’ ένα ιδιαίτερο μέρος στα Βρετανικά νησιά. Πλησιάζοντας όμως κάποιες αρχαίες πέτρες, η Κλαιρ με έναν περίεργο και ανεξήγητο τρόπο ταξιδεύει πίσω στο χρόνο και ξαφνικά βρίσκεται στο 1743, στην καρδιά της Σκοτσέζικης επανάστασης εναντίον του Βρετανικού στρατού. Εκεί θα βρεθεί σε εξαιρετικό κίνδυνο καθώς θα την περάσουν για Αγγλίδα κατάσκοπο, αλλά ενώ οι απειλές θα είναι απανωτές θα συναντήσει έναν μάχιμο Σκοτσέζο στρατιώτη, τον Τζέιμι. Αυτός θα την γλιτώσει από περίεργες καταστάσεις, ενώ τελικά η Κλαιρ θα αναγκαστεί να τον παντρευτεί για να μην προκαλεί υποψίες, αλλά θα βρεθεί αφάνταστα μπερδεμένη, ανάμεσα σε δύο αιώνες αγαπώντας και τους δύο άντρες.

Η επιστημονικής φαντασίας σειρά πρόκειται λοιπόν να κάνει πρεμιέρα στο MEGA τη Δευτέρα 4 Ιανουαρίου και να προβάλλεται καθημερινά στις 11 το βράδυ. Μάλλον όμως θα… αναγκαστούν κάποια από τα επεισόδια -όπως για παράδειγμα τα δύο τελευταία- να τα… μετακομίσουν, καθώς η σειρά έχει πολύ αισθησιακές σκηνές που σίγουρα θα πρέπει να προβληθούν μετά τα μεσάνυχτα για να μην… ταράξουν το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης και «φάνε» κάνα πρόστιμο! Πάντως η σειρά αναμένεται να κερδίσει και τους έλληνες τηλεθεατές όπως έχει γίνει σε όποια χώρα έχει προβληθεί…!
 

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε