Πέμπτη, 2 Μαΐ
17oC Αθήνα

Η Κωνσταντίνα Μιχαήλ «λύγισε» την Σταματίνα Τσιμτσιλή: Το «πικ νικ» το ‘χει μάθει και η μαμά μου

Η Κωνσταντίνα Μιχαήλ «λύγισε» την Σταματίνα Τσιμτσιλή: Το «πικ νικ» το ‘χει μάθει και η μαμά μου

Δεν είναι λίγες η φορές που η Κωνσταντίνα Μιχαήλ έχει δεχτεί στα social media γυμνές φωτογραφίες. Και όπως είπε στη Σταματίνα Τσιμτσιλή το πρωί της Τρίτης (10.10.2023) «μέχρι και η μαμά μου τα έχει μάθει».

«Ε καλά αυτά τα d…k pic τώρα είναι πολύ διαδεδομένα… μέχρι και η μαμά μου τα ‘χει μάθει. Θα πάω τώρα και θα με ρωτάει: τι είναι αυτό το… πικ νικ που σου στέλνουν, παιδί μου;», είπε η Κωνσταντίνα Μιχαήλ απαντώντας σε ερώτηση από τη Σταματίνα Τσιμτσιλή.

«Δεν είναι να λες και πολλές απόψεις. Δεν έχω λοιδορηθεί αλλά όταν είναι καθαρή η θέση σου στα social ή σε συνεντεύξεις, εγώ προσπαθώ να κρατάω μία χρυσή τομή κοντά στην κοινή λογική», συνέχισε η γνωστή ηθοποιός αναφερόμενη στην κριτική στις δημόσιες τοποθετήσεις.

«Εννοείται ότι στα πολύ ακραία ρατσιστικά, ομοφοβικά, σεξιστικά έχω άποψη εναντίον και θα το πω. Επίσης, έχω άποψη για τη δική μου κοινωνική θέση, της γυναίκας και των παιδιών. Ξέρω ότι όλοι οι άνθρωποι έχουν δικαιώματα και υποχρεώσεις.

Από κει και πέρα το να βγεις και να τοποθετηθείς σε κάτι που δεν το κατέχεις, πχ όσον αφορά τον πόλεμο στη Συρία, στο Ισραήλ ή στη Ρωσία – εννοείται ότι είμαστε κατά του πολέμου – αλλά εγώ δεν μπορώ να το αναλύσω», συνέχισε η Κωνσταντίνα Μιχαήλ.

 

«Ποτέ δεν θα συμφωνήσουν όλοι, καθένας το βλέπει από τη δική του πλευρά και υπάρχει και πολύς φθόνος. Κάποτε είχα ρωτήσει έναν πολιτικό που σχολιάζουν τις απόψεις του και μου είχε πει: εμένα δεν με νοιάζει τι λέει ο κόσμος. Παλιά κι εγώ τα έπαιρνα κατάκαρδα, έχω σβήσει σχόλιο. Πλέον δεν με νοιάζει», παραδέχεται η Κωνσταντίνα Μιχαήλ.

Media Τελευταίες ειδήσεις