Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου τους άλλαξε… όλους!

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου τους άλλαξε… όλους!

Βρέθηκαν όλοι… εκτός «Σπιτιού» αφού η «οικοδέσποινα» αποφάσισε να τους αλλάξει όλους! Εντάξει…!

Ίσως δεν έχει το λόγο μόνο η «οικοδέσποινα», αλλά σίγουρα έχει… λόγο και άποψη για το ποιοι θα είναι δίπλα της. Όπως επίσης, για να είμαι και εντελώς σωστός να πω ότι «τους άλλαξε όλους… εκτός από έναν!». Πάντως είναι άξιο λόγου που παρά τις χαμηλές πτήσεις στους πίνακες τηλεθέασης της εκπομπής «Σπίτι μου,  σπιτάκι μου» ο ALPHA αποφάσισε να της δώσει το «πράσινο» φως και για τη φετινή σεζόν. Όπως μάλιστα μπορεί κάποιος να συμπεράνει η αποτυχία της εκπομπής ήταν όλοι… πλην της βασικής παρουσιάστριας Κωνσταντίνας Σπυροπούλου. Έτσι λοιπόν… ξεσπιτώθηκαν όλοι τους εκτός από τη Σπυροπούλου που αναλαμβάνει και φέτος να κρατήσει συντροφιά στους τηλεθεατές κάθε σαββατοκύριακο μέσα από τη συχνότητα του ALPHA, που με επίσημο τρόπο ανακοινώνει ότι: «Γυρίζουμε στο σπίτι μας! Ύστερα από ένα μακρύ καλοκαίρι, ήρθε η ώρα να επιστρέψουμε στις σταθερές μας αγάπες. Από το Σάββατο 10 Οκτωβρίου και κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 09:45 το πρωί, το “Σπίτι μου σπιτάκι μου” αναλαμβάνει να κάνει την καθημερινότητα γιορτή, στον Alpha. Η οικοδέσποινα Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μάς υποδέχεται στο πιο δικό μας σπίτι. Θα μοιράζεται μαζί μας στιγμές χαλάρωσης και ξεγνοιασιάς, και θα «ξεφυλλίζουμε» παρέα όλα εκείνα που μπορούν να μας αποφορτίσουν και να μας απογειώσουν, με τη συντροφιά εκλεκτών συγκατοίκων. Ο Παύλος Σταματόπουλος, ο Πέτρος Κουσουλός, η Φλορίντα Πετρουτσέλι και ο Στέφανος Μιλάτος συμπληρώνουν τη δική μας παρέα.
Η συντροφιά μεγαλώνει με τη Νάνσυ Παραδεισάνου, που θα μεταφέρει με έγκυρο τρόπο τον «παλμό» του lifestyle, τον dj Μιχάλη Καλφαγιάννη που θα δίνει τον ρυθμό στη μέρα, και τον σεφ Χριστόφορο Πέσκια που θα προσθέτει τη γεύση στις υπόλοιπες αισθήσεις μας, ισορροπώντας με μαεστρία ανάμεσα στην παράδοση και τις διεθνείς γαστρονομικές τάσεις.
Λαμπεροί καλεσμένοι, ομορφιά και μόδα, έξυπνες και οικονομικές λύσεις για το σπίτι, ζωντανές συνδέσεις και αστρολογικές προβλέψεις, θέματα ψυχολογίας και ιατρικές συμβουλές, είναι μόνο μερικά από τα τοπία στα οποία θα ταξιδέψουμε και φέτος, στην πιο πολυαναμενόμενη τηλεοπτική εκδρομή του σαββατοκύριακου.
Αρχισυνταξία: Αθηνά Καμπάκογλου – Σκηνοθεσία: Περικλής Βούθρης».
 

 
Με αυτό το δελτίο Τύπου λοιπόν ο ALPHA ανακοινώνει επίσημα ότι η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ανοίγει ξανά το «Σπίτι μου, σπιτάκι μου» με καινούργιους συνεργάτες, αφού εκτός από τον Παύλο Στματόπουλο όλοι οι υπόλοιποι είναι καινούργιοι…! Το πόσοι από αυτούς θα βγάλουν τη σεζόν… δεν μπορώ να το απαντήσω καθώς η εκπομπή αυτή έχει καταντήσει… μπες – βγες για τους συνεργάτες αλλά όχι βέβαια για τους τηλεθεατές που δεν φαίνεται να… μπαίνουν!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε