Πέμπτη, 18 Απρ.
21oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Η κρίσιμη συνάντηση της Ζέτας με το MEGA

Η κρίσιμη συνάντηση της Ζέτας με το MEGA

Μπορεί να μην έχει υπογράψει συμβόλαιο με το σταθμό της Μεσογείων, αλλά όπως η ίδια έχει πει σε πρόσφατη συνέντευξή της, είναι δική της επιλογή να μην «δεσμευτεί» και να συνεργάζεται όταν το project την ικανοποιεί.

Μετά μάλιστα την παρουσίαση στο «Just the two of us» η Ζέτα Μακρυπούλία έδωσε τα χέρια με τα στελέχη του MEGA για να αναλάβει την παρουσίαση του «Rising star». Ωστόσο, όπως πρώτα ανέφερα μέσα από το Newsit τα στελέχη του σταθμού αποφάσισαν να αναβάλλουν τη φετινή σεζόν τη μετάδοση του talent show.

Βέβαια, όπως ανέφερα στο ίδιο κείμενο, στο σταθμό της Μεσογείων έχουν βάλει σκοπό να βγάλουν μέσα στη σεζόν ένα καινούργιο μουσικό show το οποίο σχεδιάζουν με άκρα μυστικότητα και επιθυμία τους είναι στην παρουσίασή του να έχουν τη Ζέτα Μακρυπούλια. Για το λόγο αυτό και σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μου, έχει οριστεί συνάντηση της ηθοποιού με στελέχη του MEGA για τις επόμενες ημέρες προκειμένου να της αναλύσουν το project, ελπίζοντας ότι θα την κερδίσει για να δεχτεί να το παρουσιάσει.

Δικαιολογημένα στο κανάλι της Μεσογείων θέλουν να έχουν τη Ζέτα στην παρουσίαση πιστεύοντας ότι θα είναι ένα από τα θετικά στοιχεία για να κάνει τους τηλεθεατές να συντονιστούν στη συχνότητά τους. Έτσι, μέσα στη βδομάδα όλα θα έχουν πάρει το δρόμο τους, αφού σκοπός του MEGA είναι το καινούργιο αυτό show με τη Ζέτα Μακρυπούλια στην παρουσίαση να βγει στον αέρα μέσα στον ερχόμενο Φεβρουάριο.

Η διευκόλυνση μάλιστα που πρόκειται να δοθεί στη Μακρυπούλια προκειμένου να πει το «ναι» είναι πως μπορεί αυτό να μαγνητοσκοπείται, καθώς δεν αφορά ένα διαγωνιστικό talent show, αλλά ένα μουσικό πρόγραμμα με πρόσωπα που θα προσπαθούν να αποδείξουν τις ικανότητες, αλλά και την αγάπη τους στο τραγούδι. Έτσι στο MEGA θεωρούν ότι η ηθοποιός θα μπορέσει να ρυθμίσει και τις υπόλοιπες επαγγελματικές υποχρεώσεις της και να ανανεώσει μέσα από την καινούργια αυτή εκπομπή τη συνεργασία τους.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε