Σάββατο, 4 Μαΐ
16oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Η κρίσιμη σύσκεψη στον ΑΝΤ1 τους… βάζει στον “πάγο”!

Η κρίσιμη σύσκεψη στον ΑΝΤ1 τους… βάζει στον “πάγο”!

Κρίσιμη ήταν η σημερινή σύσκεψη του ΑΝΤ1 για το τι θα κάνει ο τηλεοπτικός σταθμός το επόμενο διάστημα. Κι όπως φαίνεται… επικράτησε ψυχραιμία. Τι εννοώ;

Η παρουσία του «Survivor» στον ΣΚΑΪ φέρνει στο κανάλι του Φαλήρου υψηλές τηλεθεάσεις με αποτέλεσμα να έχει προκληθεί… πανικός σε ΑΝΤ1 και ALPHA που σκέφτονται τι αλλαγές θα κάνουν για το επόμενο διάστημα της τρέχουσας σεζόν.

Στο κανάλι του Αμαρουσίου λοιπόν, όπως είχαμε αναφέρει και σε προηγούμενο κείμενο του Newsit.gr, μελετούσαν για να βγάλουν στον αέρα το «I’m a Celebrity…Get Me Out of Here!» με παρουσιαστή τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και με συμμετέχοντες γνωστά πρόσωπα του θεάματος, οι λεγόμενοι «επώνυμοι», που θα περνούν… τα πάνδεινα κατά τη διάρκεια παραμονής τους σε απομονωμένο μέρος, μέχρι να βροντοφωνάξουν «Είμαι διάσημος. Πάρτε με από δω…»! Να σημειωθεί ότι το συγκεκριμένο ριάλιτι είναι πιο σκληρό από το «Survivor» και στον ΑΝΤ1 θεώρησαν ότι έτσι θα «χτυπήσουν» τον ανταγωνισμό.

Τελικά όμως, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μου, στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε πριν από λόγο αποφάσισαν να το… βάλουν στον πάγο και να το δουν ξανά για την επόμενη σεζόν. Έτσι, με τις έως τώρα αποφάσεις από τη σύσκεψη αποφάσισαν να βγάλουν φέτος στον αέρα το «Your Face Sounds Familiar» με παρουσιάστρια τη Μαρία Μπεκατώρου και το «So You Think You Can Dance» με παρουσιάστρια τη Δούκισσα Νομικού. 

Τελικά λοιπόν τα στελέχη του ΑΝΤ1 αποφάσισαν να… επιστρέψουν στα αρχικά σχέδιά τους και να ποντάρουν στα δύο αυτά προγράμματα, αφήνοντας το «I’m a Celebrity…Get Me Out of Here!» να το επανεξετάσουν για την επόμενη σεζόν…!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε