Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Η Μαίρη Συνατσάκη μίλησε για την πρώτη μέρα στη δουλειά με την κόρη της

Η Μαίρη Συνατσάκη μίλησε για την πρώτη μέρα στη δουλειά με την κόρη της

Έγιναν γονείς πριν από μερικές εβδομάδες και η καθημερινότητα για τη Μαίρη Συνατσάκη και τον Ίαν Στρατή ορίζεται από έναν άνθρωπο και μόνο: την κόρη τους.

Χθες (18.01.2023) η Μαίρη Συνατσάκη γύριαε στη δουλειά και είχε μαζί και τη νεογέννητη κόρη της. Η κάμερα της εκπομπής Πρωινό μας τη συνάντησε έξω από το γραφείο και η γνωστή επιχειρηματίας μίλησε για τη νέα καθημερινότητα αλλά και τον σύντροφό της, Ίαν Στρατή.

«Ήρθα πρώτη μέρα με τη μπεμπούλα στη δουλειά, εμείς είμαστε εδώ οικογενειακά. Δουλεύω με την αδελφή μου και δύο φίλες, που έχουν γίνει αδελφικές, οπότε το έχουμε ξαναζήσει στην εταιρία» ανέφερε αρχικά η Μαίρη Συνατσάκη.

Για τον Ίαν Στρατή και τις αλλαγές στην καθημερινότητά της, η Μαίρη Συνατσάκη είπε: «Στο μυαλό μου είχα πάντα ότι για να γίνω μαμά, πρέπει να είναι συγκεκριμένος ο άνθρωπος. Ο Ίαν ήταν αυτός ο άνθρωπος, ξεκάθαρα, πεντακάθαρα.

Όλα πια ορίζονται από την κόρη μου, ο χρόνος όλος έχει να κάνει με εκείνη. Έχει αλλάξει τελείως η καθημερινότητά μου. Δεν είχα ποτέ προβλήματα με τον ύπνο».

Για τα σχόλια που έχουν να κάνουν με τον σωματότυπό της, η Μαίρη Συνατσάκη επεσήμανε: «Γενικά, δεν χωράνε σχόλια για τις κοιλιές των ανθρώπων, είτε έχουν μωρό είτε όχι.

 

Είναι “παραπανίσιο” το ενδιαφέρον, όταν μία γυναίκα μένει έγκυος και την ξέρουν από κάπου. Ξαφνικά όλα γίνονται θέμα, ενώ δεν είναι θέμα».

Media Τελευταίες ειδήσεις