Τη φετινή σεζόν αποφάσισε να φύγει από το κανάλι της Κάντζας και να μετακομίσει στον ΣΚΑΪ κάτι που όπως αποδείχτηκε δεν της βγήκε σε πολύ καλό αφού η εκπομπή της κόπηκε μετά από λίγους μήνες. Φαίνεται λοιπόν ότι το… πακέτο που «έφαγε» με την ατυχή επιλογή της την ενέπνευσε να επιστρέψει στον ALPHA και να στείλει… πακέτο. Έτσι η Ηλιάκη επέτρεψε στον ALPHA θέλοντας να εμφανιστεί στην εκπομπή «Πάμε πακέτο» και να στείλει δικό της «πακέτο».
Το γύρισμα έγινε την προηγούμενη βδομάδα και έτσι η Μαρία Ηλιάκη βρέθηκε ξανά στο στούντιο που εργαζόταν για πολλά χρόνια, αλλά αυτή τη φορά ως καλεσμένη στην εκπομπή της Βίκυς Χατζηβασιλείου.
Δεν θα προδώσω το ποιος είναι ο παραλήπτης του «πακέτου» που έστειλε και το τι έγινε στο γύρισμα αφού το επεισόδιο της εκπομπής θα προβληθεί μετά το Πάσχα. Πάντως δεν αποκλείεται η επιστροφή της Μαρίας Ηλιάκη στο κανάλι της Κάντζας να… αναθέρμανε τις σχέσεις της με τα στελέχη του σταθμού και να υπάρξει κάποιο… πακέτο συνεργασίας.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

