Πέμπτη, 2 Μαΐ
22oC Αθήνα

Η Μαρία Μπακοδήμου άλλαξε φρύδια στη Σοφία Χατζηπαντελή

Η Μαρία Μπακοδήμου άλλαξε φρύδια στη Σοφία Χατζηπαντελή

Η φωτογραφία που ανέβασε πριν από μερικές μέρες η Μαρία Μπακοδήμου με τη Σοφία Χατζηπαντελή είχε προκαλέσε… σάλο, γιατί η κριτής του My Style Rocks εμφανιζόταν χωρίς τα περίφημα φρύδια της.

Πολλοί έβγαλαν το συμπέρασμα πως ίσως η Σοφία Χατζηπαντελή αποφάσισε να «βγάλει» τα φρύδια της. Η ίδια βέβαια λίγες μέρες μετά τη φωτογραφία με τη Μαρία Μπακοδήμου εμφανίστηκε όπως… πάντα και σήμερα το «μυστήριο» λύθηκε.

Η Μαρία Μπακοδήμου, μέσα από την εκπομπή «Γειά σου», εξήγησε τι είχε συμβεί. «Τη συνάντησα το ξενοδοχείο στην Κύπρο για τα βραβεία Madame Figaro. Καθόμαστε δίπλα-δίπλα με τη Σοφία, της λέω: “έλα να βγάλουμε μία φωτογραφία”. Έτσι ξεκίνησαν όλα και παιδιά έγινε ένας χαμός.

Τη βλέπω, ωραία φωτογραφία, ας την ανεβάσω. Την κροπάρω, βάζω ένα FaceApp και την ανεβάζω. Ποτέ δεν κάνω μόνο σε μένα, κάνω και στις φίλες μου. Βλέπω πιο φρέσκια τη Σοφία, λέω το FaceApp θα είναι αλλά δεν πρόσεξα πολύ το φρύδι. Μετά είχα δουλειές, δεν έκατσα να ασχοληθώ», περιέγραψε η παρουσιάστρια του «Γεια Σου».

«Κάποια στιγμή έπεσε το μάτι μου στη Σοφία και λέω: “ίσως να μην έχει φρύδια κανονικά, να δεις ότι τα φτιάχνει”. Δεν πήγε το μυαλό μου ότι το δικό μου FaceApp της έβγαλε τα φρύδια», κατέληξε στην αφήγησή της η Μαρία Μπακοδήμου.

 

«Είπα: “ρε συ, αυτή έχει αρνηθεί 1 εκατομμύριο ευρώ για να κάνει καμπάνια και να βγάλει το φρύδι”. Σοφάκι μου, συγγνώμη πραγματικά. Είναι το σήμα κατατεθέν σου, πήγα να μας βγάλω πιο ροδαλές και στο μάδησα το φρύδι», είπε κλείνοντας το θέμα η Μαρία Μπακοδήμου.

Media Τελευταίες ειδήσεις