Η Ματίνα Νικολάου για την διαφορά που έχει με την Βάνια – “Δεν είναι εύκολο να με αναγνωρίσουν”

Στο Τηλέραμα και στην Αθηνά Ζαχαράκη μίλησε σε συνέντευξή της η Ματίνα Νικολάου, η οποία ανέφερε αν μοιάζει καθόλου με την Βάνια που υποδύεται στο Καλό Μεσημεράκι αλλά και πως προέκυψε ο ρόλος αυτός στην επιτυχημένη εκπομπή.

Πες μου λίγα πράγματα για τη Βάνια. Πώς ήρθε στη ζωή σου;

«Η Βάνια ήταν ένας χαρακτήρας που εμπνεύστηκε χρόνια πριν ο Νίκος Μουτσινάς για μια παράστασή του. Όταν λοιπόν ήρθε η ώρα να αναλάβει αυτή την εκπομπή, μου πρότεινε τη… μεταφορά της, αλλά με τηλεοπτικούς όρους αυτή τη φορά. Αν και ήταν κάτι που δεν είχα ξανακάνει, χάρηκα πάρα πολύ, κι επειδή του έχω μεγάλη εμπιστοσύνη σε ό,τι αφορά το κριτήριό του, δέχτηκα. Στην αρχή βέβαια δεν ήξερα πώς να το κάνω αυτό στην τηλεόραση, όμως ο Νίκος και εδώ με βοήθησε πολύ».

Ο κόσμος έξω σε αναγνωρίζει;

«Διαφέρω τόσο εμφανισιακά με τη Βάνια, που δεν είναι εύκολο να με αναγνωρίσουν έξω. Παρ’ όλα αυτά, επειδή μπαίνουμε κάθε μέρα στα σπίτια, κάποιοι καταφέρνουν να με αναγνωρίσουν, μου μιλούν και αυτό μου δίνει πολύ μεγάλη χαρά. Τη μεγαλύτερη χαρά όμως μου τη δίνουν όσα μού λένε: “Μας σώζετε από την κατάθλιψη”. Αυτό με κάνει πολύ περήφανη».

Μοιάζεις καθόλου με τη Βάνια;

«Εγώ είμαι πολύ πιο συνεσταλμένη ως άνθρωπος. Πιο ήρεμη… Εκείνη είναι πιο εξωστρεφής. Νομίζω πως πλέον εκείνη παίρνει από εμένα και εγώ από αυτήν και έτσι περνάμε και οι δύο καλά».

Ο γιος σου βλέπει Βάνια;

«Δεν ασχολείται τόσο, ούτε βλέπει την εκπομπή. Ίσως δει κάποια αποσπάσματα, θα γελάσει, αλλά μέχρι εκεί. Τώρα, βλέπετε, είναι 12 χρονών, μπαίνει στην εφηβεία και έχει… καλύτερα πράγματα να κάνει!»

Έχετε ποτέ διαφωνίες με τον Νίκο;

«Όταν λέω κάτι και εκείνος έχει διαφορετική άποψη, πάντα μου το λέει και εγώ πάντα τον ακούω. Γιατί ο Νίκος έχει κάνει πολύ μεγάλο καλό στη ζωή μου, τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο. Διαφωνία δεν έχει υπάρξει ουσιαστικά ποτέ. Το να λες τη γνώμη σου δεν είναι

Κατηγορίες Media

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Media Τελευταίες ειδήσεις

Ο Βασίλης Μπισμπίκης για τον ρόλο του στις Άγριες Μέλισσες – “Με απωθούν άνθρωποι σαν τον Βόσκαρη”

Ο Βασίλης Μπισμπίκης για τον ρόλο του στις Άγριες Μέλισσες – “Με απωθούν άνθρωποι σαν τον Βόσκαρη”

Στο 7 Μέρες Tv και στον Γιάννη Βίτσα παραχώρησε συνέντευξη ο Βασίλης Μπισμπίκης, ο οποίος υποδύεται τον Μάνο Βόσκαρη στις Άγριες Μέλισσες και υποβάλλει την Ελένη σε ... Διαβάστε περισσότερα
Ο Σπύρος Παπαδόπουλος απαντά για τον Γιάννη Πλούταρχο – “Όχι, δεν θα τον δείτε στην εκπομπή”

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος απαντά για τον Γιάννη Πλούταρχο – “Όχι, δεν θα τον δείτε στην εκπομπή”

Δηλώσεις παραχώρησε στους δημοσιογράφους ο Σπύρος Παπαδόπουλος ο οποίος μίλησε τόσο για το σποτ που είχε κάνει για τον κορονοϊό ενώ απάντησε και για τον ... Διαβάστε περισσότερα