Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Η Μελίνα Ασλανίδου μαγείρεψε για την «Αποστολή»

Η Μελίνα Ασλανίδου μαγείρεψε για την «Αποστολή»

Σε λίγες μέρες θα ενώσουν τις φωνές τους προσπαθώντας να συγκεντρωθούν χρήματα για τους σκοπούς του Φιλανθρωπικού Οργανισμού της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών «Αποστολή».

Οι 4 γνωστοί τραγουδιστές και coaches στο «Voice», Αντώνης Ρέμος, Δέσποινα Βανδή, Μιχάλης Κουινέλης/ Stavento και Μελίνα Ασλανίδου θα υποδεχτούν την Πέμπτη 3 Ιουλίου στο ΟΑΚΑ όλους όσοι θελήσουν να ακούσουν τα τραγούδια τους, αλλά και να βοηθήσουν συγχρόνως τους συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη.

Στο πλαίσιο όμως, της εκστρατείας «Μια χώρα, Μια φωνή» που διοργανώνει ο Όμιλος ΑΝΤ1, οι τέσσερις καλλιτέχνες βοηθούν με διάφορους τρόπους στο έργο της «Αποστολής». Χθες λοιπόν ο Αντώνης Ρέμος βρέθηκε στο «Δημήτρειο Κέντρο δημιουργικής απασχόλησης» που λειτουργεί με την αρωγή της «Αποστολής», ενώ σήμερα η Μελίνα Ασλανίδου πήγε στο εκκλησιαστικό συσσίτιο του Αγίου Νικολάου. Η ερμηνεύτρια μάλιστα μαγείρεψε για τους άπορους που σιτίζονται εκεί καθημερινά θέλοντας η βοήθεια που προσφέρει να μην είναι μόνο από τη σκηνή του ΟΑΚΑ.

Τέλος, να αναφέρω ότι τα εισιτήρια για τη συναυλία «Μια χώρα, Μια φωνή» με τους 4 δημοφιλείς καλλιτέχνες ξεκινούν από 7 ευρώ και όλα τα έσοδα θα διατεθούν στο πρόγραμμα σίτισης απόρων και αστέγων Αθηνών της «Αποστολής». Ο Φιλανθρωπικός Οργανισμός «Αποστολή» δραστηριοποιείται στους τομείς κοινωνικής συνοχής, φροντίδας και υγείας, του πολιτισμού, του περιβάλλοντος και των νέων τεχνολογιών μέσα από ένα ευρύ φάσμα ανθρωπιστικών και αναπτυξιακών πρωτοβουλιών, ενώ το πρόγραμμα καλύπτει 10.000 μερίδες φαγητού ανά ημέρα για ολόκληρο το χρόνο σε άπορους, άστεγους, μετανάστες, 8.500 δέματα τροφίμων το μήνα σε σχολεία, ενορίες και πολύτεκνες οικογένειες και τη λειτουργία Κοινωνικών Παντοπωλείων σε 5 περιοχές της Αθήνας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Με τι τηλεθέαση ολοκληρώθηκε το «Κάτω Παρτάλι»

Κάτω Παρτάλι: Η Μοσχούλα γλιτώνει από το… κλουβί της

«Όνειρο» εναντίον «Μπρούσκο»

Ετοιμάζουν καινούργιο τηλεπαιχνίδι για τον Χρήστο Φερεντίνο;

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε