Κυριακή, 5 Μαΐ
21oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Η «Μουρμούρα» κατεβαίνει εκτάκτως… στις εκλογές!

Η «Μουρμούρα» κατεβαίνει εκτάκτως… στις εκλογές!

Έχει κερδίσει τις ψήφους των τηλεθεατών και μάλιστα λόγω της επιτυχίας της έκανε τα στελέχη του ALPHA να προχωρήσουν σε μία ακόμα παραγωγή μυθοπλασίας, «Το σόι σου»!

Η σειρά «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» έχει αποδειχτεί από τις αγαπημένες συνήθειες των τηλεθεατών και για το λόγο αυτό και στο κανάλι της Κάντζας αποφάσισαν να την… κατεβάσουν στις εκλογές. Με ποιο τρόπο; Με ένα έκτακτο επεισόδιο που οι ήρωές της θα ζήσουν σε προεκλογικό πυρετό και μάλιστα ανήμερα των εκλογών.

Στις 25 Ιανουαρίου λοιπόν, στις 17:15, ο ALPHA θα προβάλλει ένα έκτακτο επεισόδιο της αγαπημένης σειράς θέλοντας να κάνει τους τηλεθεατές να συντονιστούν στη συχνότητά τους. Το επεισόδιο αυτό θα γυριστεί τις επόμενες ημέρες και σύμφωνα με το σενάριο ο σύντροφος της Ελπινίκης, ο γνωστός κύριος Μίμης, κατεβαίνει υποψήφιος στις εκλογές. Ο Ηλίας είναι αποφασισμένος να τον «μαυρίσει». Παράλληλα, η Μαρίνα πιάνεται μαλλί με μαλλί έξω από τις κάλπες με μια άλλη ψηφοφόρο.

Η Βάσω θέλει να πείσει τον Χάρη να ψηφίσει το κόμμα του μπαμπά της γιατί ένας βουλευτής θα τον βάλει στο Δημόσιο. Ο Χάρης θέλει να πείσει τη Βάσω να ψηφίσει το δικό του κόμμα γιατί οι εκλογές είναι κρίσιμες. Κανείς δεν θα κάνει το χατίρι του άλλου κι η ρεαλίστρια Βάσω θα αναμετρηθεί εκλογικά με τον ιδεαλιστή Χάρη.

Η Βούλα και ο Μηνάς έχουν αποφασίσει να μην αποκαλύψουν ο ένας στην άλλη τι θα ψηφίσουν αυτή τη φορά. Όντας και ούσα αναποφάσιστοι, το ρίχνουν στο “ψάρεμα” αμφότεροι μπας και μάθουν κάτι παραπάνω που θα τους βοηθήσει να πάρουν μια απόφαση.

Όλα αυτά λοιπόν θα τα παρακολουθήσετε την Κυριακή 25 Ιανουαρίου, σε μία έκτακτη «Μουρμούρα» λίγο πριν στον ALPHA όπως και στα υπόλοιπα τηλεοπτικά κανάλια,μεταδώσουν γύρω στις 19:00 τα αποτελέσματα των exit polls. Βέβαια, αξίζει να αναφέρω ότι η σειρά «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» έχει κερδίσει και τους έλληνες αλλά και τους κύπριους τηλεθεατές και προς απόδειξη αυτού, οι ηθοποιοί Βλαδίμηρος Κυριακίδης και Δάφνη Λαμπρόγιαννη κέρδισαν αντίστοιχα, μετά από ψηφοφορία των αναγνωστών του τηλεπεριοδικού «TV MANIA» της Κύπρου, τα βραβεία του πιο αγαπημένου κωμικού ηθοποιού και της πιο αγαπημένης κωμικής ηθοποιού. Λογικό λοιπόν είναι που στο κανάλι της Κάντζας θέλουν να… εκμεταλλευθούν την επιτυχία της σειράς και κατεβάζουν τη «Μουρμούρα» τους στις εκλογές!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε