Τετάρτη, 1 Μαΐ
18oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Η «Μουρμούρα»… τα έσπασε!

Η «Μουρμούρα»… τα έσπασε!

Τον τελευταίο καιρό υπήρξαν διάφορες φήμες πως τα στελέχη του ALPHA σκέφτονται να βάλουν ένα ακόμα ζευγάρι στη σειρά «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα».

Κάποιοι μάλιστα υποστηρίζουν ότι τα στελέχη του σταθμού έχουν ήδη ξεκινήσει σειρά επαφών με ηθοποιούς που θα κάνουν αυτό το καινούργιο ζευγάρι. Σύμφωνα όμως, με έγκυρες πληροφορίες μου κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Πράγματι κάποια στελέχη του σταθμού, το καλοκαίρι, σε συσκέψεις που έκαναν έριξαν την πρόταση για new entry στη σειρά, κάτι που ξεφεύγει από το ξένο πρωτότυπο concept στο οποίο βασίζεται η «Μουρμούρα».

Ωστόσο η πρόταση αυτή απορρίφθηκε αμέσως, όχι επειδή θα έπρεπε να ζητήσουν την «άδεια» από την ξένη εταιρεία παραγωγής που έχει τα δικαιώματα, αλλά γιατί θεώρησαν πως η σειρά… τα σπάει και δεν έχει ανάγκη από new entry. Τουλάχιστον όχι ακόμα, τη φετινή σεζόν, που οι τηλεθεατές έχουν αγαπήσει τους 6 ήρωές της που ερμηνεύουν οι Αντώνης Αντωνίου, Ελένη Κοκκίδου, Βλαδίμηρος Κυριακίδης, Δάφνη Λαμπρόγιαννη, Ιωάννα Τριανταφυλλίδου και Πάνος Βλάχος.

Το ότι η «Μουρμούρα» τα «σπάει» και ότι πολύ σωστά στον ALPHA αποφάσισαν να την αφήσουν ως έχει, αποδείχτηκε και χθες, με την προβολή του 18ου επεισοδίου της σειράς που έφερε στον ALPHA υψηλές τηλεθεάσεις με 40,5% στο γενικό σύνολο και 47,8 στο δυναμικό κοινό, ενώ στις γυναίκες ηλικίας 25 έως 45 ετών… χτύπησε κόκκινο καταγράφοντας 56,5% μέσο όρο!

Να σημειωθεί δε ότι αυτά είναι τα υψηλότερα νούμερα τηλεθέασης που έχει σημειώσει η σειρά από το ξεκίνημά της, αποδεικνύοντας τη δυναμική που έχει στο τηλεοπτικό κοινό και πως δεν έχει ανάγκη, τουλάχιστον προς το παρόν, για… πειράγματα και πειράματα!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε