Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Η Μυρτώ Αλικάκη εξομολογείται για το χωρισμό της από τον Πέτρο Λαγούτη

Η Μυρτώ Αλικάκη εξομολογείται για το χωρισμό της από τον Πέτρο Λαγούτη

«Συνέβησαν πολύ πληγωτικά πράγματα», λέει η Μυρτώ Αλικάκη.

Στο πλατό του Happy Day βρέθηκε σήμερα η ηθοποιός Μυρτώ Αλικάκη, η οποία μίλησε στην Σταματίνα Τσιμτσιλή και για το χωρισμό της από τον Πέτρο Λαγούτη.

«Ο Πέτρος είναι οικογένειά μου. Το ότι δεν ζούμε στο ίδιο σπίτι, δεν σημαίνει κάτι. Παίζει ρόλο η εντιμότητα, να μην έχεις δηλαδή προσπαθήσει επίτηδες να πατήσεις τον άλλον κάτω.

Αλλά κυρίως έχει να κάνει με την προσπάθεια που κάνουν και οι δύο άνθρωποι να λύσουν τα προβλήματά τους, να ζητήσουν συγγνώμη από τον εαυτό τους και από τον άλλον, να προχωρήσουν, να βελτιωθούν, να γίνουν καλύτεροι ώστε και οι δύο να μπορέσουν ξανά να θαυμάσουν ο ένας τον άλλον.

Αυτό συνέβη σταδιακά με εμάς», είπε αρχικά η Μυρτώ Αλικάκη.

Η Μυρτώ Αλικάκη πρόσθεσε επίσης: «Έχουμε ξεπεράσει εδώ και πάρα πολλά χρόνια το “πολιτισμένοι” κι έχουμε περάσει στο “αγαπημένοι”.

Το “πολιτισμένοι” είναι μια καλή βάση που πάντα την είχαμε. Μεταξύ μας συνέβησαν πολύ πληγωτικά πράγματα, αυτό δεν σημαίνει ότι χάνεις αυτή την αίσθηση του πολιτισμού, δεν ξεχνάς τα καλά του άλλου. Και μόνο για το καλό των παιδιών οφείλεις να είσαι πολιτισμένος».

Media Τελευταίες ειδήσεις