Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Η Νάνσυ Παραδεισανού απαντά για την “αιχμή” στην Ιωάννα Μαλέσκου

Η Νάνσυ Παραδεισανού απαντά για την “αιχμή” στην Ιωάννα Μαλέσκου

“Όποια κοπέλα είναι με τον Αργυρό ή υποψιάζονται ότι μπορεί να είναι με τον Αργυρό φυσικά και θα απασχολήσει” παραδέχεται στην κάμερα του OPEN η Νάνσυ Παραδεισανού.

Στο «Καλοκαίρι not» μίλησε την Δευτέρα η Νάνσυ Παραδεισανού και εξήγησε ότι δεν έχει να χωρίσει τίποτα με την παρουσιάστρια του ΣΚΑΙ ακόμα και αν προηγήθηκε η ατάκα “άλλη μία που θα κάνει καριέρα στην πλάτη του Αργυρού”,

«Ήταν μια πάρα πολύ ωραία σεζόν. Ήταν επίσης πολύ περίεργη σεζόν γιατί εγώ επέστρεψα στο Πρωινό στα μισά της σεζόν μαζί με τον Γιώργο και τον Τάσο Τεργιάκη», είπε αρχικά η Νάνσυ Παραδεισανού.

Η Νάνσυ Παραδεισανού είπε στη συνέχεια: «Τη συμπαθώ πάρα πολύ την Ιωάννα Μαλέσκου, μιλάμε φέτος όλη τη σεζόν, έχουμε πάρα πολύ καλή σχέση. Την εκτιμώ πάρα πολύ, θεωρώ ότι είναι μια πάρα πολύ καλή παρουσιάστρια και στο λέω εντελώς ειλικρινά. Δεν έχω τίποτα να χωρίσω με την Ιωάννα».

«Όποια κοπέλα είναι με τον Αργυρό ή υποψιάζονται ότι μπορεί να είναι με τον Αργυρό φυσικά και θα απασχολήσει. Ότι πήγε στα MAD, του έδωσε βραβείο, αυτό μου ξένισε», πρόσθεσε επίσης η Νάνσυ Παραδεισανού.

Media Τελευταίες ειδήσεις