Media

Η Ναταλία Δραγούμη για την δυσάρεστη εμπειρία που βίωσε στην ηλικία των 12

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Η Ναταλία Δραγούμη βρέθηκε καλεσμένη στο Καλύτερα Δεν Γίνεται και μίλησε για την σεξουαλική παρενόχληση που δέχθηκε σε μικρή ηλικία από φιλικό πρόσωπο της οικογένειάς της.

«Ήταν φίλος της οικογένειας, που με πρόσεχε. Γάλλος. Με έβαζε πάνω στο ποδήλατο κι ήταν απόλυτης εμπιστοσύνης. Με ενοχλεί που εκείνη την ώρα ήμουν ευγενής, δεν αντέδρασα, όπως έπρεπε.

Λες πόσο πια να είμαστε και να μην αντιδράσουμε. Κανονικά έπρεπε να τρέξω, να τον βρίσω, δεν ξέρω. Το είπα στις αδερφές μου κι αυτός ο άνθρωπος έφυγε κι από το νησί. Έπειτα μάθαμε ότι έκανε πράγματα και σε άλλες γνωστές κυρίες. Τώρα νομίζω έχει φύγει κι από την ζωή.

Άσχετα από αυτό το γεγονός σκέφτεσαι ότι εκείνη η σχέση η πρώτη που είχα πόσο άσχημα μου φέρθηκε;

Μιλήσεις, δεν μιλήσεις αρχίζεις κι επαναπροσδιορίζεις τις σχέσεις σου και βάζεις τα όρια σου. Κάποιες ιστορίες που άκουσα μου θύμισαν την συμπεριφορά της πρώτης μου σχέσης που το ανεχόμουν κι ήμουν μικρή» δήλωσε η Ναταλία Δραγούμη.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Media
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Media: Περισσότερα άρθρα
The Voice: Όσα θα δούμε στο αφιέρωμα στον Γιώργο Μαζωνάκη – Τα λόγια από καρδιάς που είπαν οι συνεργάτες του
Η Πάολα, ο Apon, η Κατερίνα Στανίση, ο Νίκος Βουρλιώτης, ο Στέλιος Διονυσίου και η Πίτσα Παπαδοπούλου θα ερμηνεύσουν τα τραγούδια του μαζί με τους συνεργάτες τους στο Voice
Γιώργος Μαζωνάκης
The Chase: Όσα πρέπει να ξέρουμε για την «κυρία Πάντα Ξέρει» που μπήκε στο τηλεπαιχνίδι του Mega σε ρόλο chaser
Ο λόγος για την Πετρούλα Γκάνιου, σπούδασε στη Φιλοσοφική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και έχει μεταπτυχιακό τίτλο στον τομέα των Αρχαίων Ελληνικών Σπουδών
«κυρία ΠανταΞέρει»
Δάφνη Καραβοκύρη για Real View: «Έγιναν όλες οι δυνατές προσπάθειες για να μπορέσει να κρατηθεί στον αέρα»
«Αισθάνομαι ευγνωμοσύνη που δεν μας έκοψαν, γιατί και αυτό στην ψυχολογία ενός ανθρώπου, ενός συντελεστή μιας εκπομπής, είναι πάρα πολύ άσχημο», ανέφερε η Δάφνη Καραβοκύρη
Δάφνη Καραβοκύρη