Δευτέρα, 6 Μαΐ
22oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Η… Ντένη Μαρκορά στηρίζει τους εργαζόμενους του MEGA

Η… Ντένη Μαρκορά στηρίζει τους εργαζόμενους του MEGA

«Η φτώχεια θέλει καλοπέραση» και για αυτό προσπαθούν με χιούμορ να ξεχαστούν από όσα περνούν. Έτσι εργαζόμενοι στο MEGA έχουν κάνει… viral στο κανάλι της Μεσογείων τη «Ντένη Μαρκορά»!

Η ηρωίδα από τη σειρά «Δυο ξένοι» των Αλέξανδρου Ρήγα και Δημήτρη Αποστόλου που υποδύθηκε με επιτυχία η Ντίνα Κώνστα «επιστρατεύτηκε» από εργαζόμενους του MEGA και τα… mail έχουν πάρει «φωτιά». Χρησιμοποιώντας την ηρωίδα της πετυχημένης σειράς δημιουργούν εικόνες με ατάκες… προσαρμοσμένες σε όσα συμβαίνουν στο κανάλι της Μεσογείων, προσπαθώντας έτσι να διασκεδάσουν την αγωνία τους για όσα συμβαίνουν στον τηλεοπτικό σταθμό! Με τίτλο «Η Ντένη Μαρκορά αναλαμβάνει την υπεράσπιση των εργαζομένων στο Mega» έχουν δημιουργηθεί πολλές φωτογραφίες, όπως αυτή που μαθαίνει έκπληκτη ότι οι εργαζόμενοι του Mega έχουν να πληρωθούν από τις 15 Μαρτίου!

 

 

Σε μία ακόμα φωτογραφία η Ντένη Μαρκορά τηλεφωνεί στη φιλενάδα της και της τα λέει ένα χεράκι, τονίζοντας ότι δεν θα άφηνε ποτέ απλήρωτους τους εργαζομένους.

 

 

Στη συνέχεια η Ντένη Μαρκορά συναντά τον καναλάρχη Νικηφόρο Κασιμάτη (που υποδυόταν ο Δημήτρης Τσούτσης) και του τα λέει έξω από τα δόντια, απαιτώντας να πληρωθούν οι εργαζόμενοι!

 

 

Βέβαια τον τελευταίο λόγο δεν τον έχει ούτε ο «Νικηφόρος Κασιμάτης», αλλά ούτε κι η «Ντένη Μαρκορά» κι έτσι οι εργαζόμενοι παραμένουν απλήρωτοι και… διασκεδάζουν τον πόνο τους με τη «Μαρκορά» στο πλευρό τους που δεν φοβάται να πει τα πράγματα με το όνομά τους…!

 

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε