Κυριακή, 5 Μαΐ
21oC Αθήνα

Η Ντόρα Κουτροκόη απαντά για πρώτη φορά στις φήμες για αποχώρηση από τον ΣΚΑΪ

Η Ντόρα Κουτροκόη απαντά για πρώτη φορά στις φήμες για αποχώρηση από τον ΣΚΑΪ

Θα βρίσκεται και την επόμενη εβδομάδα η Ντόρα Κουτροκόη στην εκπομπή Σήμερα στον ΣΚΑΪ; Τις τελευταίες ώρες υπάρχει η φημολογία ότι η γνωστή δημοσιογράφος δεν θα συνεχίζει στο πλευρό του Δημήτρη Οικονόμου και του Άκη Παυλόπουλου.

Η Ντόρα Κουτροκόη ανέλαβε, μαζί με τον Δημήτρη Οικονόμου και τον Άκη Παυλόπουλο την παρουσίαση του «Σήμερα» στον ΣΚΑΪ από τις αρχές της νέας τηλεοπτικής σεζόν. Αλλά φαίνεται πως τα πράγματα δεν πήγαν τόσο καλά.

Όπως ανέφερε ο Γιώργος Σκρομπόλας στο MEGA Καλημέρα, η δημοσιογράφος φέρεται να έχει ήδη δεχθεί τρεις προτάσεις από τον σταθμό του Φαλήρου στις οποίες μέχρι στιγμής δεν έχει ανταποκριθεί. Οι προτάσεις αφορούν μετακίνηση στο δελτίο ή σε άλλη εκπομπή όπως οι Δεκατιανοί ή να πάρει θέση άλλης εκπομπής μετά τις γιορτές.

Η τελευταία μέρα που θα εμφανιστεί η Ντόρα Κουτροκόη στο πλατό της εκπομπής «Σήμερα» αναμένεται να είναι η αυριανή, Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου.

Η ίδια η Ντόρα Κουτροκόη, δεν επιβεβαιώνει αλλά ούτε και διαψεύδει τίποτα. Το μόνο που είπε στην εκπομπή Super Κατερίνα του Alpha ήταν πως «προς το παρόν, δεν έχω κάτι να πω. Ό,τι σας πει η διοίκηση. Αύριο έχω εκπομπή».

  

Αύριο στις 06:00 θα ξεκαθαρίσουν όλα… 

Media Τελευταίες ειδήσεις