Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Η Πέννυ Μπαλτατζή για την αποχώρησή της από το σχήμα με την Πέγκυ Ζήνα – Δεν με αφορά τέτοια διαδρομή

Η Πέννυ Μπαλτατζή για την αποχώρησή της από το σχήμα με την Πέγκυ Ζήνα – Δεν με αφορά τέτοια διαδρομή

“Συζητήθηκε κι ήταν σαν να μιλάνε δύο άνθρωποι άλλη γλώσσα. Είπα ότι ευχαριστώ πολύ, δεν μπορώ να είμαι στην παρέα σας” σημείωσε η Πέννυ Μπαλτατζή.

Στην εκπομπή Ποιος είναι πρωινιάτικα με την Μπέττυ Μαγγίρα ήταν καλεσμένη η Πέννυ Μπαλτατζή και μίλησε για την αποχώρησή της από το σχήμα με την Πέγκυ Ζήνα και τον ντόρο που δημιουργήθηκε. 

«Δεν θύμωσα καθόλου. Το μόνο που με θύμωσε είναι που κάποιος είπε στην εκπομπή ότι «εντάξει, για να άφησε την δουλειά, προφανώς κι η κοπέλα τα έχει και λυμένα».

Δεν τα έχω καθόλου λυμένα τα οικονομικά μου. Ζω από το τραγούδι, από την μουσική. Είναι επιλογή μου και το κάνω από το 1999.

Το κάνω με πολλή αγάπη και συνέπεια και δεν σηκώνω και κουβέντα επάνω σε αυτό. Είναι πολύ εύκολο να πετάμε μία κουβέντα για έναν άνθρωπο χωρίς να τον γνωρίζουμε» είπε η Πέννυ Μπαλτατζή για την αποχώρησή της από το σχήμα.

«Είναι πάρα πολύ προσωπικό αυτό και πολύ λεπτό ζήτημα. Δεν μπορούμε να τα ισοπεδώνουμε όλα. Το θεωρώ κι αστείο να μιλάμε ακόμα για αυτό, αλλά επειδή θέλεις να το συζητήσουμε. Δεν με αφορά το πως φέρεται κάποιος επειδή έτσι έχει μάθει.

Με αφορά τι κάνω εγώ, πως θα σταθώ, πως θα υπερασπιστώ τον εαυτό μου, πως θα επιτρέψω και θα αποφασίσω τι αντέχω και τι όχι. Τι θεωρώ καλό ή ανεπίτρεπτο και προσβλητικό.

Συζητήθηκε κι ήταν σαν να μιλάνε δύο άνθρωποι άλλη γλώσσα. Είπα ότι ευχαριστώ πολύ, δεν μπορώ να είμαι στην παρέα σας. Ήμουν τόσο ευγενική κι από την δική μου πλευρά δεν ειπώθηκε κάτι ακραίο ή περίεργο.

Τους είπα να το σεβαστούν και δεν με αφορά καθόλου. Να είναι καλά οι άνθρωποι να κάνουν τις δουλειές του. Δεν υπάρχει καμία φιλοδοξία ή ματαιοδοξία. Δεν με αφορά τέτοια διαδρομή, μόνο καθαρή διαδρομή στην ζωή μου» έκλεισε η Πέννυ Μπαλτατζή.

Media Τελευταίες ειδήσεις