Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Η Πηνελόπη Πιτσούλη εξομολογείται για τη σχέση της με Παπαμιχαήλ – Βουγιουκλάκη

Η Πηνελόπη Πιτσούλη εξομολογείται για τη σχέση της με Παπαμιχαήλ – Βουγιουκλάκη

«Ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ ήταν ένας brutal άνδρας, καλός και ευγενικός», λέει η Πηνελόπη Πιτσούλη.

Συνέντευξη στην κάμερα του «MEGA Καλημέρα» και την Ελένη Μουστάκη έδωσε η Πηνελόπη Πιτσούλη.

Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για τη συμμετοχή της στη σειρά «Συμπέθεροι απ’ τα Τίρανα», καθώς και για τη σχέση της με τις «μεγάλες κυρίες» του ελληνικού κινηματογράφου Αλίκη Βουγιουκλάκη και Τζένη Καρέζη.

«Οι “Συμπέθεροι απ’ τα Τίρανα” είναι μια σειρά από δύο ταλαντούχους συγγραφείς. Εγώ κάνω τη θεία της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, μία θεία γεροντοκόρη, που έχει Αλτσχάιμερ», είπε η Πηνελόπη Πιτσούλη για το ρόλο της, ενώ αναφερόμενη στη Τζένη Καζάκου σχολίασε ότι «είναι άξια απόγονος της Τζένης Καρέζη, του Κώστα και του Κωνσταντίνου Καζάκου και της Τάνιας Τρύπη».

Η Πηνελόπη Πιτσούλη απάντησε στη συνέχεια για την Τζένη Καρέζη: «Φυσικά και είχα γνωρίσει τη Τζένη, ήταν κυρία, χαμηλών τόνων. Σεβόταν και αγαπούσε όλους τους νέους ηθοποιούς, από αυτήν έμαθα να δίνω τόπο στα νιάτα».

Για την Αλίκη Βουγιουκλάκη, η Πηνελόπη Πιτσούλη είπε: «Κάναμε παρέα. Ήμουν φίλη με τον Παπαμιχαήλ και με την Αλίκη κάναμε τηλεφωνική παρέα.

Όταν το παιδί ήταν με τον Παπαμιχαήλ, η Αλίκη έσπαγε τα τηλέφωνα. Ο Δημήτρης έβριζε και η Αλίκη με έπαιρνε να με ρωτήσει για το παιδί. Ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ ήταν ένα brutal άνδρας και καλός σύντροφος με τη Νανά. Ήταν πολύ καλός, ευγενικός».

Για την προσωπική της ζωή, η Πηνελόπη Πιτσούλη απάντησε: «Είμαι παντρεμένη από τα 18 μου. Είμαστε 56 χρόνια με το σύζυγό μου. Με ευλόγησε ο θεός και η τύχη να τον βρω και να πορευτώ μαζί του όλα αυτά τα χρόνια μέχρι να πεθάνουμε μαζί.

Τα πρώτα χρόνια του γάμου δεν ξέραμε τι θα πει λεφτά. Είχα πελαγώσει. Ο άντρας μου μέχρι σήμερα νομίζει ότι τα λεφτά είναι ψεύτικα. Η μόνη σπατάλη που κάνω είναι ότι έχω τρέλα με τα παπούτσια».

Media Τελευταίες ειδήσεις