Τρίτη, 30 Απρ.
16oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Η πιο MEGA-λη ώρα

Η πιο MEGA-λη ώρα

Κρίσιμη η προγραμματισμένη για αύριο συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του MEGA κατά την οποία, σύμφωνα με τους καλά γνωρίζοντες, στην κορυφή της ατζέντας είναι η συζήτηση για την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι αν δεν αποφασιστεί από το ΔΣ να μπει χρήμα στο ταμείο του σταθμού, τότε το κανάλι θα αντιμετωπίσει άμεσα μεγάλα προβλήματα στο πρόγραμμά του.

Ενδεικτικά να αναφέρω ότι τις επόμενες ημέρες θα πρέπει να αποφασιστεί τι θα γίνει με τη σειρά «Κάτω Παρτάλι», αλλά και τη σειρά «Η χειρότερη βδομάδα της ζωής μου» που ανήκει μάλιστα σε εταιρεία παραγωγής μετόχου και η οποία έχει σταματήσει τα γυρίσματα μέχρι να καταβληθεί μέρος των οφειλών.

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες ορισμένοι εκ των μετόχων αρνούνται «να βάλουν το χέρι στην τσέπη» και αντιδρούν γνωρίζοντας ότι αν δεν συμμετέχουν στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου θα χάσουν μέρος της δύναμης ελέγχου της εταιρείας. Πάντως όλοι γνωρίζουν ότι η πιο Mega-λη ώρα για το κανάλι της Μεσογείων είναι τώρα και πρέπει να ανακτήσουν τις δυνάμεις τους στην τηλεοπτική αγορά πριν είναι πολύ αργά…!

 

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε