Κυριακή, 5 Μαΐ
22oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Η προσφορά των «Αρβύλα» στο «Χαμόγελο» και τα… χαμόγελα στον ΑΝΤ1

Η προσφορά των «Αρβύλα» στο «Χαμόγελο» και τα… χαμόγελα στον ΑΝΤ1

Πρώτη εκπομπή της καινούργιας χρονιάς απόψε για την παρέα από τη Θεσσαλονίκη που επιστρέφει στο τηλεοπτικό τοπίο για να μοιράσει χαμόγελα στους τηλεθεατές, αλλά και στον ΑΝΤ1 που εισπράττει με την εκπομπή τους τις υψηλότερες τηλεθεάσεις.

Η σατιρική εκπομπή σημειώνει τις υψηλότερες τηλεθεάσεις όχι μόνο στη ζώνη της αλλά και σε σχέση με το υπόλοιπο πρόγραμμα του σταθμού, συγκεντρώνοντας στη συχνότητα του ΑΝΤ1 τους περισσότερους τηλεθεατές από όλες τις εκπομπές του. Η χαρά μάλιστα των στελεχών του σταθμού αποτυπώνεται και στο δελτίο Τύπου τους με το οποίο επισημαίνεται ότι «Από την αρχή της σεζόν και μέχρι σήμερα, η εκπομπή συγκέντρωσε εντυπωσιακά υψηλά ποσοστά σε όλα τα κοινά. Στο κοινό 15-44 ο μέσος όρος ήταν 39,8%, ενώ στις γυναίκες 25-44 ο μέσος όρος ήταν 40,3%. Παράλληλα, σε επίπεδο εμφάνισης η εκπομπή άγγιξε το 42,1% σε μέσο όρο, ενώ για ένα λεπτό τουλάχιστον, παρακολούθησαν την εκπομπή 2.320.000 άνθρωποι. Οι “Ράδιο Αρβύλα” ήταν πρώτοι στη ζώνη μετάδοσής του με διαφορά 28 μονάδων από το δεύτερο κανάλι στο κοινό 15-44. Τέλος, η εκπομπή σημείωσε 20 μονάδες διαφορά στο σύνολο του κοινού, ενώ υπερέχει του ανταγωνισμού σε κάθε κατηγορία».
Εκτός όμως από τα χαμόγελα που προκαλεί στα στελέχη του ΑΝΤ1, αξίζει να αναφέρω ότι η «Ράδιο Αρβύλα» βοήθησε και το «Χαμόγελο του παιδιού» συγκεντρώνοντας σε μία μόνο εκπομπή 105.000 ευρώ για τη μη κερδοσκοπική οργάνωση, αφού 58.000 τηλεθεατές ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα των συντελεστών και πρόσφεραν οικονομική στήριξη.
Απόψε λοιπόν, στις 23:15, εν μέσω προεκλογικής περιόδου, οι Αντώνης Κανάκης, Γιάννης Σερβετάς, Χρήστος Κιούσης και Στάθης Παναγιωτόπουλος επιστρέφουν στο τηλεοπτικό τοπίο για να χαρίσουν χαμόγελα στους τηλεθεατές και στα στελέχη του ΑΝΤ1, ενώ είναι σίγουρο πως το χαμόγελο θα… παγώσει στα πρόσωπα των «θυμάτων» τους.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε