Τετάρτη, 24 Απρ.
25oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Η Ρούλα επιστρέφει στο MEGA

Η Ρούλα επιστρέφει στο MEGA

Το κρατούσαν εφτασφράγιστο μυστικό, θέλοντας να κάνουν την έκπληξη. Και δικαιολογημένα καθώς η επιστροφή στο τηλεοπτικό τοπίο και μάλιστα μέσα από τη συχνότητα του MEGA θα σχολιαστεί πολύ.

Πριν από καιρό πρώτα μέσα από το Newsit είχα γράψει ότι ο Γιώργος Θεοφάνους θα είναι στην κριτική επιτροπή του «Just the two of us». Και σίγουρα ο έμπειρος συνθέτης δικαιωματικά έχει λόγο σε ένα μουσικό talent show.

Λόγο όμως, για να κρίνει έχει και το άλλο πρόσωπο που έκλεισε να είναι στην κριτική επιτροπή, καθώς έχει διανύσει χιλιάδες χιλιόμετρα στο τηλεοπτικό τοπίο, ενώ οι περισσότεροι από τους σταρ του πενταγράμμου έχουν βγει μέσα από δικές της εκπομπές. Όπως πολύ καλά καταλάβατε, αναφέρομαι στη Ρούλα Κορομηλά, η οποία τις τελευταίες ημέρες βρισκόταν σε συνεχείς συναντήσεις με τα στελέχη του σταθμού. Αφού λοιπόν… ξεπεράστηκαν κάποια προβλήματα μέσα στο σαββατοκύριακο, σήμερα το πρωί έκλεισε η συμφωνία και η Ρούλα θα καθίσει στην κριτική επιτροπή μαζί με τον Γιώργο Θεοφάνους και τον σκηνοθέτη Δημήτρη Αρβανίτη.

Για το «κλείσιμο» της επιτροπής και το παρασκήνιο με τις αρκετές αρνητικές απαντήσεις που έλαβαν τα στελέχη του σταθμού θα αναφερθώ σε άλλο κείμενο. Αυτό όμως, που αξίζει να αναφέρω τώρα είναι ότι μέσα από το «Just the two of us» η Ρούλα Κορομηλά επιστρέφει στο MEGA και μετά από αρκετά χρόνια, από την εποχή του ΑΝΤ1 που παρουσίαζε το «Ciao Ant1» θα συναντηθεί ξανά και με τη Ζέτα Μακρυπούλια που πλέον θα είναι η παρουσιάστρια.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε