Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Η… Σαλώμη – Μακρυπούλια

Η… Σαλώμη – Μακρυπούλια

Από προχθές που μαθεύτηκε ότι ο Δημήτρης Αρβανίτης αποχωρεί από το «Just the two of us» άρχισε να… διαρρέει η φήμη ότι τη θέση του «πριόνισε» η Ζέτα Μακρυπούλια.

Αφορμή, σύμφωνα με αυτά τα σενάρια στάθηκαν οι δηλώσεις του σκηνοθέτη πως προτιμά τη Μακρυπούλια στην παρουσίαση από την ηθοποιία. Αν και ο ίδιος στη συνέχεια διευκρίνισε ότι έκανε σύγκριση και πως του αρέσει περισσότερο ως παρουσιάστρια, η δήλωσή του αυτή ήταν ικανή να δημιουργήσει πλήθος σχολίων και μάλιστα κάποιοι να χρεώνουν στη Μακρυπούλια την αποχώρησή του από την κριτική επιτροπή του talent show.

Το γεγονός ότι για ακόμα μία φορά το MEGA φαίνεται ότι λειτουργεί με… σπασμωδικές κινήσεις σε σχέση με το talent show, φαίνεται ότι κανείς δεν του δίνει σημασία! Αυτό που φαίνεται να τους ενδιαφέρει είναι το να «κανιβαλίσουν» τη Μακρυπούλια, εμφανίζοντάς την ως… τη Σαλώμη της Μεσογείων να παίρνει κεφάλια. Εντάξει, την θέλουν στο MEGA! Αυτό είναι εμφανές. Αλλά σε σημείο που να… αποκεφαλίσουν το σκηνοθέτη της καθημερινής σειράς τους «Κλεμμένα όνειρα», ενώ μάλιστα ετοιμάζει και για αυτούς μία ακόμα καθημερινή σειρά; Αυτό δεν το σκέφτηκε κανείς, ή μάλλον, δεν το είπε κανείς, αφού ο σκοπός είναι να την κανιβαλίσουν!

Και ναι, η μεν πλευρά του ΑΝΤ1 τα βάζει με το αντίπαλο πρόγραμμα και μέσα από «Το πρωινό» σχολιάζουν τη… Σαλώμη Μακρυπούλια, ενώ ο Γιώργος Λιάγκας που πριν από λίγες ημέρες είχε εκνευριστεί με τα σχόλια για το σακάκι που φορούσε υποστηρίζοντας πως και οι με λίγα παραπανίσια κιλά έχουν δικαίωμα στη μόδα, σχολίασε ότι δεν του αρέσουν τα γόνατα της Μακρυπούλια. Απορεί μάλιστα ο παρουσιαστής πώς μπορεί με τέτοια γόνατα η Μακρυπούλια να φορά μίνι!

Ωστόσο τη… γονατιά κάτω από τη μέση η Μακρυπούλια δεν την «έφαγε» από το αντίπαλο κανάλι, αλλά από την πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή του MEGA, το «Πρωινό Mou» με τον Πέτρο Κωστόπουλό να σχολιάζει πως «οκ, γνωρίζουμε τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις (του Δημήτρη Αρβανίτη) και πως πρέπει να ταξιδέψει μέχρι τη Σύρο, αλλά γιατί έφυγε πατείς με πατώ σε εχθές; Αισθάνθηκε δηλαδή ότι δεν θέλει να καθίσει και παρέδωσε σκυτάλη μια εβδομάδα νωρίτερα.

Εγώ όλο αυτό το κολλάω, μήπως έχει υπάρξει κάποιο θέμα με τις δηλώσεις του για τη Ζέτα Μακρυπούλια. Λέω εγώ. Δηλαδή, αν έβγαινε ο Μήτσος (Δημήτρης Ουγγαρέζος) και έλεγε ότι δεν είναι καλός παρουσιαστής, θα έφευγα. Θα είχα φύγει»! Σαφέστατα και είναι η άποψή του και ο Κωστόπουλος έχει δικαίωμα, όπως και όλοι να την λένε, αρκεί βέβαια να μην κατηγορείς άνευ στοιχείων και απλά να… κολλάς στοιχεία μεταξύ τους, αγνοώντας κάποια άλλα, όπως την απόφαση του MEGA να παρατείνει τη διάρκεια «ζωής» της σειράς «Κλεμμένα όνειρα».

Γιατί με την ίδια λογική μπορεί κάποιος να σχολιάσει πως ίσως όλη αυτή η αρνητική εικόνα που θέλει να της δώσει οφείλεται στις φήμες ότι του χρόνου θα… φάει τη θέση του! Τα… κολλάω κι εγώ. Ή, για να κολλήσω κι άλλες φήμες, μπορεί να έχει πράγματι δυσαρεστηθεί ο Κωστόπουλος που δεν φώναξαν αυτόν για την κριτική επιτροπή και πήραν τον Κρατερό Κατσούλη. Αλλά όχι, όλα αυτά είναι σενάρια που εμένα δεν μου κολλάνε, όπως δεν μου κολλάει ότι η Ζέτα Μακρυπούλια είναι η «Σαλώμη της ελληνικής τηλεόρασης». Για αυτό καλύτερα να ηρεμήσουν οι… σεναριολόγοι, απ’ όπου κι αν προέρχονται, ιδιαίτερα όταν οι ίδιοι… κόπτονται εναντίον όλων των φημών και σεναρίων!

Και για να σας πω τα στοιχεία πως έχουν: όταν πριν από λίγες ημέρες στο MEGA αποφάσισαν να συνεχίσουν τα «Κλεμμένα όνειρα», ενώ παράλληλα θα έπρεπε ο σκηνοθέτης Δημήτρης Αρβανίτης να κάνει και την προετοιμασία για την καινούργια σειρά που επίσης θα υπογράψει, είδαν ότι υπάρχει πολλή πίεση και ίσως το αποτέλεσμα δεν θα είναι αυτό που πρέπει για να επισπευτούν τα γυρίσματα.

Έτσι κατόπιν συνεννόησης αποφασίστηκε να δώσει το βάρος στις δύο σειρές και όχι να απασχολείται στο «Just the two of us» που έτσι κι αλλιώς δεν έχει και τόσο σημαντικό ρόλο. Άσε που με όλη αυτή την αλλαγή, δημιουργήθηκε κουβέντα για το talent show, μπας και… τσιμπήσει και κάνας τηλεθεατής. Άλλο αυτό όμως και άλλο να χρεώνεται σε κάποιο πρόσωπο ότι… κόβει κεφάλια. Εκτός κι αν κάποιους… τους συμφέρει να εμφανίζεται η Ζέτα Μακρυπούλια ως «Σαλώμη της Μεσογείων»!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ποιο πρόγραμμα «πλήγωσε» την τηλεθέαση του J2US;

J2US: Μάθε όλα όσα έγιναν πίσω από τις κάμερες!

Άλλαξαν κριτή on air στο J2US!

Αυτός θα είναι ο αντικαταστάτης του Δημήτρη Αρβανίτη στο J2US

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε