Δευτέρα, 29 Απρ.
17oC Αθήνα

Η Σοφία Αλιμπέρτη επιστρέφει στην τηλεόραση και αποκαλύπτει: «Τι με έκανε να πω το ναι, έχω να στολιστώ, να βγω 14 χρόνια»

Η Σοφία Αλιμπέρτη επιστρέφει στην τηλεόραση και αποκαλύπτει: «Τι με έκανε να πω το ναι, έχω να στολιστώ, να βγω 14 χρόνια»

Η Σοφία Αλιμπέρτη επιστρέφει στην τηλεόραση μετά από πολλά χρόνια και αποκάλυψε τι την έκανε να πει το «ναι» στην πρόταση που της έκανε ο ΑΝΤ1, ενώ η γνωστή ηθοποιός και παρουσάστρια παραδέχτηκε ότι έχει 14 χρόνια να βαφτεί, χτενιστεί, να στολιστεί.

Η ηθοποιός και παρουσιάστρια, Σοφία Αλιμπέρτη, επιστρέφει σήμερα Δευτέρα του Πάσχα (17.4.2023) στην τηλεόραση, καθώς στις 16:00 κάνει πρεμιέρα στον ΑΝΤ1 η νέα της εκπομπή «Ζήσε Αλλιώς».

«14 χρόνια έχω να βαφτώ, να χτενιστώ, να στολιστώ και να βγω. 14 χρόνια. Αυτό από μόνο του είναι περίεργο», δηλώνει η Σοφία Αλιμπέρτη λίγες ώρες πριν την τηλεοπτική της επιστροφή στον ΑΝΤ1. Η ηθοποιός και γνωστή παρουσιάστρια, έπειτα από μία μακρόχρονη αποχή από τα τηλεοπτικά πλατό, επιστρέφει στις οθόνες με ένα καθημερινό πρόγραμμα βασισμένο στην υγεία και την ευεξία.

Στο πλάι της θα βρίσκονται ο διατροφολόγος Κωνσταντίνος Ξένος αλλά και ο οδοντίατρος Κωνσταντίνος Δέδες, για να λύσουν τις απορίες των τηλεθεατών και για να προσφέρουν τις γνώσεις τους σε θέματα που μας αφορούν.

Λίγες ώρες πριν την επίσημη πρεμιέρα, η Σοφία Αλιμπέρτη μιλά backstage για τους λόγους που την έπεισαν να επιστρέψει στην τηλεόραση, καθώς και για το τι να περιμένουμε να δούμε μέσα από το «Ζήσε Αλλιώς».

«Το concept αυτό ήταν που με έκανε να πω το “ναι”. Μου αρέσει πάρα πολύ. Ελπίζουμε να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών σας. Θα κάνουμε ό,τι καλύτερο περνάει απ’ το χέρι μας, θα μάθουμε μαζί με εσάς και θα απαντήσουμε σε όσες περισσότερες ερωτήσεις μπορούμε. Δεν θέλουμε να σας τρομάξουμε. Θέλουμε απλώς να έχετε την πληροφορία στο μυαλό σας και να τη χρησιμοποιήσετε ανάλογα», αναφέρει η παρουσιάστρια.

«Θα μάθουμε αλήθειες. Έχει να κάνει με την υγεία μας, με τη φιλοσοφία μας απέναντι στη ζωή, με τη γνώση και το πώς μπορούμε να ζούμε καλύτερα γενικώς σε όλα τα επίπεδα», επισημαίνει η Σοφία Αλιμπέρτη.

Media Τελευταίες ειδήσεις