Πέμπτη, 28 Μαρ.
18oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Η Σοφία Αλιμπέρτη σχεδιάζει εκπομπή με το γιο της

Η Σοφία Αλιμπέρτη με τους γιους της (Ο Μιχαήλ Άγγελος είναι δεξιά)
Η Σοφία Αλιμπέρτη με τους γιους της (Ο Μιχαήλ Άγγελος είναι δεξιά)

Τα τελευταία χρόνια απέχει από το τηλεοπτικό τοπίο, αλλά όπως φαίνεται ετοιμάζεται να επιστρέψει και μάλιστα παρέα με το γιο της.

Σκοπός της μάλιστα είναι η εκπομπή που θα κάνουν μαζί να είναι γεμάτη τραγούδια…!

Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες μου πριν από λίγο καιρό εταιρεία παραγωγής πρότεινε στον ΣΚΑΪ να βγάλει στον αέρα μία καινούργια εκπομπή στην οποία θα παρουσιάζονται διάφορα μέρη της Ελλάδας, οι συνήθειες των κατοίκων, τα τοπικά ήθη και έθιμα, αλλά και τα τραγούδια και οι τοπικοί χοροί.  Για την παρουσίασή της πρότειναν τη Σοφία Αλιμπέρτη που αποφάσισε μετά από αρκετά χρόνια απουσίας από την τηλεόραση να επιστρέψει, αλλά έχοντας μαζί της το γιο της, Μιχαήλ Άγγελο.

Άλλωστε δεν θα είναι η πρώτη φορά που ο γιος της ηθοποιού και του Γιάννη Πάριου θα βρεθεί μπροστά από τις κάμερες καθώς ήταν στην παρέα της εκπομπής «Αυτό μας έλειπε» που ξεκίνησε να παρουσιάζει η Αλιμπέρτη το 2004 στον ALPHA, εγκαινιάζοντας μάλιστα με επιτυχία τη ζώνη του σαββατοκύριακου στο κανάλι της Κάντζας. Τότε λοιπόν, δίπλα από τη Σοφία ήταν ο Θανάσης Πάτρας, ο Γιώργος Πανόπουλος και ο μεγάλος γιος της, ο Μιχαήλ Άγγελος.

Τώρα όμως, η Σοφία θέλει να κάνει εκπομπή μαζί του με σκοπό να πηγαίνουν σε διάφορα μέρη της χώρας μας και να παρουσιάζουν τις συνήθειες των κατοίκων, αλλά και τα μουσική τους παράδοση. Σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες ο ΣΚΑΪ ενδιαφέρεται πολύ για τη συγκεκριμένη εκπομπή και αυτή την περίοδο είναι στο στάδιο της κοστολόγησης, οπότε αν όλα πάνε καλά η εκπομπή θα βγει στον αέρα τον Φεβρουάριο του 2015 με τη Σοφία Αλιμπέρτη και το μεγάλο γιο της, τον Μιχαήλ Άγγελο, να μας «ταξιδεύουν» σε μουσικά μονοπάτια.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε