Η Σοφία Μπεκατώρου μιλάει αποκλειστικά στο Live News και τον Νίκο Ευαγγελάτο

Η κατάθεση ψυχής της Σοφίας Μπεκατώρου στο Live News και η μάχη που έδωσε με τον εαυτό της. Η συνέντευξη – ποταμός της Ολυμπιονίκη μας στον Νίκο Ευαγγελάτο.

Η Ολυμπιονίκης Σοφία Μπεκατώρου μιλάει αποκλειστικά στο Live News και τον Νίκο Ευαγγελάτο για όλα όσα έζησε και πως έφτασε στο σημείο να σπάσει μια σιωπή δεκαετιών. 

Η γενναία αυτή γυναίκα εξομολογείται αναφερόμενη στην φριχτή εμπειρία που έζησε ότι στην Ισπανία έχασε ό,τι εκτίμηση είχε για τον εαυτό της και αυτό γιατί δεν συγχώρεσε τον εαυτό της που δεν αντέδρασε και δεν χτύπησε τον βιαστή της. 

Σήμερα, στις 16.20 η Σοφία Μπεκατώρου μιλάει αποκλειστικά στο MEGΑ και στο Live News γι΄αυτά που έζησε όπως και άλλες γυναίκες και δεν τολμούσε μέχρι πρόσφατα να εκστομίσει. Λέει πόσο εγκλωβισμένη αισθανόταν σε μια από τις πιο κρίσιμες στιγμές της ζωής της. 

Δείτε ένα απόσπασμα από όσα συγκλονιστικά λέει η Σοφία Μπεκατώρου στο Live News 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Media Τελευταίες ειδήσεις

Survivor: Κόντρες και προσωπικές στρατηγικές «λυγίζουν» τις ομάδες – Ποιος θα κερδίσει την ασυλία

Survivor: Κόντρες και προσωπικές στρατηγικές «λυγίζουν» τις ομάδες – Ποιος θα κερδίσει την ασυλία

Survivor: Ένα ακόμη ανατρεπτικό επεισόδιο του Survivor. Οι δύο ομάδες μπαίνουν στο Συμβούλιο του νησιού έχοντας αρκετά εσωτερικά και άλυτα ζητήματα. Σε έναν απαιτητικό στίβο ... Διαβάστε περισσότερα
Masterchef 5: Η κουζίνα παίρνει φωτιά – Μία επιστροφή φέρνει φουρτούνες

Masterchef 5: Η κουζίνα παίρνει φωτιά – Μία επιστροφή φέρνει φουρτούνες

Masterchef: Μία επιστροφή παίκτη στο παιχνίδι μαγειρικής ανατρέπει τις ισορροπίες. Πως θα αντιδράσουν οι υπόλοιποι διαγωνιζόμενοι. Ο Σωτήρης Κοντιζάς ανακοινώνει στο σημερινό επεισόδιο του Masterchef ... Διαβάστε περισσότερα