Τετάρτη, 24 Απρ.
18oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Η Σπυροπούλου… έκοψε την εκπομπή!

Η Σπυροπούλου… έκοψε την εκπομπή!

Τελικά η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου κάνει ό, τι μπορεί για να αποδεικνύει ότι είναι το «Σπιτάκι» της, αφού παίρνει την απόφαση να το… κλείσει όποτε θέλει!

Σήμερα, λοιπόν, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου αποφάσισε να το κλείσει μία ώρα νωρίτερα για τους τηλεθεατές και αντί να ρίξει τίτλους τέλους στις 2 το μεσημέρι «έκοψε» τη μετάδοση της εκπομπής της… παγώνοντας τους συνεργάτες της, αλλά και τα στελέχη του ALPHA που έτρεχαν και προσπαθούσαν να βρουν τι εκπομπή θα βάλουν για να καλύψουν την… τρύπα στο πρόγραμμά τους.

Τελικά βρέθηκε μία εκπομπή του Βασίλη Καλλίδη και με τη «Νόστιμη γη» κατάφερε να συνεχίσει να εκπέμπει ο ALPHA και να μην πέσει μαύρο.

Τα στελέχη του ALPHA προσπαθούν να… μαζέψουν τα ασυμμάζευτα, καθώς σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, στο μέσο της εκπομπής η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου διαφώνησε έντονα με συνεργάτες της που έχουν αναλάβει τη ροή της εκπομπής, θεωρώντας ότι η θεματολογία που είχαν όλοι μαζί συζητήσει και εγκρίνει η ίδια στη σύσκεψη της Παρασκευής δεν ήταν καλή.

Έτσι είπε ότι η εκπομπή θα σταματήσει και το «Σπίτι μου, σπιτάκι μου» θα ρίξει τίτλους τέλους μία ώρα νωρίτερα από το προγραμματισμένο, κάνοντας ακόμα και στελέχη του σταθμού της Κάντζας να τρέχουν για να καλύψουν το κενό.

Βέβαια η απόφασή της αυτή για το «κόψιμο» έχει δυσαρεστήσει πάρα πολύ τους υψηλά ιστάμενους και θεωρείται σίγουρο ότι το «κόψιμο» αυτό θα έχει αρκετές συνέπειες.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε