Τετάρτη, 24 Απρ.
21oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Η Σπυροπούλου… στο μάτι του κυκλώνα!

Η Σπυροπούλου… στο μάτι του κυκλώνα!

Πρεμιέρα το Σάββατο για δύο πρωινές ψυχαγωγικές εκπομπές, τις «Σπίτι μου, σπιτάκι μου» στον ALPHA και «Στα καλά καθούμενα» στο EPSILON με τις δύο πρώην συνεργάτιδες, την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και την Κατερίνα Καραβάτου, να προσπαθούν να συγκεντρώσουν τους τηλεθεατές στη συχνότητα των τηλεοπτικών σταθμών όπου εργάζονται.

Η μάχη της τηλεθέασης ήταν ενδιαφέρουσα, καθώς το Σάββατο η εκπομπή του ALPHA σημείωσε 17,9% στο γενικό σύνολο και 18,9% στο «δυναμικό κοινό», ενώ η εκπομπή του EPSILON 9,2% και 7,4%, αντίστοιχα.

Την Κυριακή όμως, η εκπομπή του EPSILON προπορεύτηκε στην κούρσα της τηλεθέασης στο γενικό σύνολο, σημειώνοντας 14% μέσο όρο, έναντι 11,2% που έκανε η εκπομπή του ALPHA που σημείωσε και πάλι όμως, υψηλότερο μέσο όρο στο «δυναμικό κοινό» με και 13% έναντι 12,6% που έκανε η ανταγωνιστική εκπομπή της. Από το πρωί λοιπόν παρατηρώ ότι η διαφορά στο γενικό σύνολο της Κυριακής «μεταφράστηκε» από αρκετούς ως «ήττα» της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου από την Κατερίνα Καραβάτου και «βγήκαν τα μαχαίρια» με δημοσιεύματα μάλιστα που θέλουν να έχει σημάνει συναγερμός στο κανάλι της Κάντζας.

Είναι αλήθεια ότι εδώ και αρκετό καιρό, για να μην πω «χρόνια», η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, δίκαια ή άδικα, είναι στο «μάτι του κυκλώνα» με πλήθος δημοσιευμάτων που την αφορούν. Το ότι τη φετινή σεζόν, δίκαια ή άδικα, βρέθηκε να ηγείται της ψυχαγωγικής εκπομπής προκάλεσε ακόμα περισσότερο πλήθος δημοσιευμάτων. Αν τελικά είναι «δίκαια ή άδικα» όλο αυτό, θα φανεί στο «χειροκρότημα», δηλαδή γύρω στα τέλη του ερχόμενου Ιουνίου, που θα βγουν οι μέσοι όροι της σεζόν.

Η μάχη της τηλεθέασης είναι «μαραθώνιος» και η κούρσα μόλις ξεκίνησε. Είναι πολύ νωρίς για να προδικάσουμε το όποιο αποτέλεσμα, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά δύο καινούργιες εκπομπές. Κι είναι σίγουρο ότι και στους δύο τηλεοπτικούς σταθμούς θα βάλουν τα δυνατά τους για να κερδίσουν οι εκπομπές τους.

Σίγουρα όμως χρειάζεται πολλή δουλειά και από τους ίδιους τους παρουσιαστές για να καταφέρουν να κερδίσουν τους τηλεθεατές. Οι επόμενες βδομάδες λοιπόν θα είναι πολύ ενδιαφέρουσες και από πλευρά τηλεθέασης, αλλά κι επειδή ο ανταγωνισμός –ελπίζω ότι- θα λειτουργήσει για το καλό των τηλεθεατών. Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου θα συνεχίσει λοιπόν να είναι «στο μάτι του κυκλώνα», όπως υπήρξε επί σειρά ετών και η Κατερίνα Καραβάτου, όταν πριν από χρόνια εμφανίστηκε από το πουθενά στην παρουσίαση του «Πρωινό κους κους», ανάβοντας «φωτιές» στο τηλεοπτικό τοπίο με τις τηλεφωνικές συνομιλίες που είχε με τους τηλεθεατές. Έτσι είναι το… παιχνίδι και κάποιες φορές ο κυκλώνας σε παρασύρει εκτός, είτε σε βάζει ακόμα πιο δυνατά στο τηλεοπτικό τοπίο.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε